Bättre sent än aldrig

Dom här brudarna är just nu i Cypern och har det skitbra!
Hon i blått fyllde 22 år för 10 dagar sen. Grattis i efterskott gumman!image72

Födelsedag

Grattis till den här härliga tjejen som fyller 22 år idag!


image71

Sista lediga dagen för den här gången

Aldrig har jag väl varit med om att mina lediga dagar har gått så här snabbt. Skulle kunna tänka mig att vara ledig nån dag till faktiskt. Fast jag ska inte säga så mycket, för nu jobbar jag två dagar, varav en dag är ett kortpass, sen jobbar jag inte förrän den 4/3 nästa gång. Så jag har det nog rätt lyxigt ändå.

Oj! Det toksnöar ute! Och jag läste i tidningen igår att SMHI har konstaterat att våren är här. Men det kanske inte gällde Jämtland? Jag vill vilket fall som helst ha sommar nuuuuu!

Let the music heal your soul

Sitter här och njuter. Lyssnar på musik som jag inte har hört på flera år. Jag hade glömt bort hur bra Tomas Ledins Släpp Hästarna Fria egentligen är. Att den får mig att mår bra, och att den är mäktig. Den får mig att tänka på somrarna då jag var barn. Jag och mamma satt i en varsin solstol på altanen. Himlen var totalt molnfri, och vi dränktes av solens härliga och varma strålar. Och ur högtalarna hördes Tomas Ledin. Det är därför jag älskar hans musik. För att den påminner mig om sommar, barndom och mamma.

Av längtan till dig med Cajsa-Stina Åkerström och Åsa Jinder. Det är en av dom vackraste låtarna jag vet. Jag har alltid älskat den. Jag och mamma sjöng alltid den tillsammans, för hon älskade den lika mycket som jag. Det var därför jag valde den till hennes begravning. Det var min och mammas sång.

När man hör Sommartider med Gyllene Tider en solig och varm dag är sommaren total. Jag tänker på studenten när jag hör den. Det var en underbar dag. En av dom bästa i mitt liv.

Jag har ungefär en miljard favoritlåtar. Kan inte säga en låt som är mer favorit än någon annan.


Vilka är dina favoritlåtar?

Bryan Adams

Can't Stop This Thing We Started


You might stop a hurricane
Might even stop the drivin' rain
You might have a dozen other guys
But if you wanna stop me baby - don't even try
I'm goin' one way - your way
It's such a strong way - let's make it our way

Can't stop this thing we started
You gotta know it's right
Can't stop this course we've plotted
This thing called love we got it
No place for the brokenhearted
Can't stop this thing we started - no way
I'm goin' your way!

You might stop the world spinnin' round
Might even walk on holy ground
I ain't Superman and I can't fly
But if you wanna stop me baby - don't even try
I'm goin' one way - your way
It's such a strong way - let's make it our way

Can't stop this thing we started
You gotta know it's right
Can't stop this course we've plotted
This thing called love we got it
No place for the brokenhearted
Can't stop this thing we started - no way
I'm goin' your way!

Oh - why take it slow
I gotta know
Nothing can stop this thing that we got

image70

Snuff

image69

Jag testade den här snusen idag.
Och den får inte så högt betyg av mig.
Tacka vet jag General White.

Längtan

Jag vill ha sommarimage64

        

Måndagsplaner

Då var det måndag igen.

Ska göra ett besök hos Synsam idag. Mina bågar tappar nämligen färg, vilket jag inte gillar! Jag tycker att om man har betalat tusenlappar för ett par glasögon så ska dom vara enligt mina förväntningar sen.

Sen så ska jag på Clejsan (läs Clas Ohlson) och införskaffa dvd-skivor så att jag kan bränna ut alla säsongerna av One Tree Hill :).

Sen ska jag inte göra ett skit resten av dan ;P


Hard work

På nio dagar så har jag varit ledig endast en, och det känns verkligen, för min kropp och min hjärna blir alldeles lam när jag kommer hem, och det gör ju inte saken bättre att anhöriga till våra brukare är otrevliga, för det ligger ju naturligtvis och gnager en del. Men nu jobbar jag bara ett 7-16 pass i morgon, sen är jag ledig i tre dagar. Ska bli riktigt skönt.

Och nästa fredag är det personalfest. Blir säkert roligt. Synd bara att inte Linda kan hänga med.

Hur kan man vara så beroende av en tv-serie?

Igår kväll tittade jag på sista avsnittet, på fjärde säsongen av One Tree Hill. Och det kändes lite sorgligt faktiskt. Ungdomarna slutade High School och deras drömmar och framtidsplaner låg framför deras fötter. Och visst visste jag att kommande säsong skulle handla om helt andra saker än High School, fester, kärlek, svartsjuka och lögner. Men inte visste jag att det skulle kännas så konstigt att börja kika på säsong fem. Men nu gör jag det och jag får leva med att det känns annorlunda. Det är ju inte mindre spännande direkt :)


Vilken serie är du galen i?

Tired of sleeping

Jag har konstaterat att jag måste ha allvarliga problem med min sömn.

Just nu är jag inne i min normala period. Jag sover ganska bra om nätterna, och ingenting på dagarna. Lägger mig inte ens och vilar nu! Men när jag är inne i min dåliga period så sover jag jämt! Jag kan sova flera timmar under en natt, riktigt djupt. Sen vaknar jag riktigt trött, är vaken i en timme, sen kan jag gå och lägga mig och sova ett par timmar igen. Vissa dagar är det så pass illa att jag går och lägger mig 19 på kvällen och kliver upp vid 16-17 tiden näst dag. Dom dåliga perioderna pågår alldeles för länge.

Och grejjen är, att jag kan verkligen inte rå för det. Jag kan inte heller göra någonting åt det. det bara blir och jag har ingen kraft till att stå emot sömnen. Tro mig, jag har prövat det mesta. 

Det här är ett sjukt jobbigt problem. Min fritid och mina vänner blir lidande för mina sömnproblem. Jag orkar inte ens prata i telefon med mina vänner eller med David när det är dåliga perioder. Så nu vet ni den verkliga anledningen till att jag ibland inte svarar i telefonen eller svarar på sms.


I´m tired of sleeping
Everytime I close my eyes
I know i'm missing something


image64


Cleaning Up Weekend

Nu har jag gjort helg. Tänkte att jag skulle ägna den här helgen till att gå långa sköna promenader med Zorro. Andas in frisk och härlig luft, bli rosig och fin om kinderna, för att sen komma in, tappa upp ett hett bad med skum och härliga badkulor med fräsch doft, ligga där i timmar och läsa en spännande bok. Sen tänkte jag att jag skulle poppa lite popcorn, krypa upp i soffan och dra en filt över mig och göra klart mitt broderi.

Det var vad jag tänkte. Men inte vad jag ska. För jag ska flänga runt här hemma med dammsugaren i ena handen och skurmoppen i den andra. Städa, putsa, dona. Tvätta undan all tvätt, sortera alla förbaskade garderober som lätt blir en gömma för saker man absolut måste ha kvar, men som man inte vill se. Är det någonting jag har glömt? Ja just det, jag ska byta gardiner också.

image59

Cut My Hair

Två mycket goda vänner till mig hade suttit och tänkt på mig igår och konstaterat att det var så länge sen dom träffade mig. Så dom ringde mig, och tyckte att vi skulle träffas. Hur gulligt är inte det då? Kändes jättekul :)

Ena tjejen, Matilda, har så länge jag har kännt henne haft en dröm om att bli frisörska. Nu går hon frisörlinjen, första året på John Bauer.

Vi tog en promenad hem till Matilda igår kväll, efter att jag hade frågat henne lite snällt om hon kunde klippa mig. Jag velade hit och dit om hur jag ville ha håret. Samtidigt som jag ville behålla längden på håret så ville jag ändå att det skulle se riktigt klippt ut. Mycket uppklippt, kanske lugg, hockeyfrilla?!

Med sina proffsiga (och dyra, knappt så att man vågade titta på dom faktiskt) saxar klippte hon, och en efter en föll hårtussarna ner på golvet. Var lite nervös faktiskt, men fick titta mig i spegeln efter en liten stund och konstaterade att det såg riktigt bra ut, men att jag ville att hon skulle ta mera. Mycket mera.

Jag blev sjukt nöjd med slutresultatet. Matilda har alltså gått frisörlinjen lite mer än en termin, och hon klipper som en gud! Jätte jättestort tack Matilda! :)


Haha, jag bara skrattar åt dom här bilderna. Så trött jag ser ut! Dessutom är det inte världens bästa bildkvalité.


               

     


Här bjuder jag på veckans fuling ;P

image57

Jaha?

Här försvinner blogginläggen minsann. Undrar just vart det senaste tog vägen? Jag har då inte tagit bort det. Någon som har lyckats lista ut mitt lösenord kanske?

Ja, ja. Vilket fall som helst så sitter jag på jobbet. Morgonstöket är klart, så nu väntar vi på lunchvagnen som kommer om cirka en timme.


Förresten, vad roligt att ni följer och kommenterar min blogg :). Fortsätt så mina kära vänner :)

Synsam väckte mig idag

Innan sms-signalen hade hunnit låta klart så visste jag att det var från Synsam. "Dina glasögon är färdiga och finns nu att hämta hos oss". Jag beger mig in till stan om en liten stund för att hämta dom. Ska bli skönt att se bra nu när jag broderar för brinnande livet.

Är ledig idag och i morgon. Får se om jag hinner klart det första broderiet. Har nämligen ett till som ligger och samlar damm. Det är sjukt kul att brodera! :)

Ne, lite lunch och en dusch. Sen bär det av mot staden.

image51

RSS 2.0