Vaken inatt

Perfekt när jag ska kliva upp om bara en stund för att göra mig iordning och åka och jobba. Men det ska nog gå bra. Jag har gjort det många gånger förut (jobbat utan att ha sovit någonting på natten).

Har alldeles nyss skickat iväg en beställning på nya arbetströjor. Min svarta som jag har ramlar snart sönder, eftersom att jag tvättar den efter varje arbetspass. Men nu är dom här på väg. Det är inte billigt med arbetskläder. Dom här två tröjorna plus frakt gick på nästan 600 kr. Har även köpt ett par byxor på HM som jag ska ha när jag jobbar. Och dom kostade 300. Så arbetskläder för nästan 1000 kr. Plus att jag skulle ha behövt ett par nya crocs. Mina som jag har när jag jobbar är över 3 år gamla och väldigt utslitna och nertrampade. 500 kr till då på arbetskläder.

Känns både nervöst och roligt att börja jobba igen. Jag har inte jobbat på över 1,5 månad och det har troligen hänt mycket där sen dess. Tur att jag har jättebra arbetskamrater. Det är en trygghet.

Ne, nu ska jag försöka vila en stund åtminstone. Radion är mitt sällskap inatt.

Renovering i full gång

För ett par dagar sen satte vi igång. Vi har spacklat och slipat en omgång. Och ikväll spacklade älsklingen en gång till. Blir väl någon omgång till med både spackel och slipning, men sen så! Då får jag börja måla :) Dock inte med den riktiga färgen. Vi ska grundmåla först. Men det spelar ingen roll, jag får ju måla. Det tycker jag är kul!

Inte nu till helgen, men nästa helg så åker jag och älskling till IKEA för att köpa inredningen till klädkammaren. Tror att det kommer att bli superbra när det är klart.

Jag mår mycket bättre. Jag sover fortfarande oroligt och konstigt. Jag har fått insomningstabletter, men dom vill jag helst inte använda eftersom att dom kan vara beroendeframkallande. Så jag får helt enkelt jobba vidare med sömnen. I övrigt mår jag bra :)

Känner dock en oroskänsla över att jag ska jobba nu till helgen. Jag ska jobba 7-13.30 både lördag och söndag. Jag älskar ju jobbet, så jag förstår inte vad jag är orolig för. Nåväl, jag får ta det lite pö om pö. Det blir nog bra.

Ne, kanske man ska lägga sig igen och försöka sova.

Lördag

Jag och älskling var på banken i torsdags. Gick jättebra. Fick mycket gjort där! Fixade med handpenningslånet, flyttade hemförsäkring och bilförsäkring till swedbank och massa andra saker. Har även tagit mig i kragen och beställt ett nytt ID kort.

Nu har vi bestämt oss för att sätta igång och renovera. Första och faktiskt viktigaste projektet blir klädkammaren, som ska bli en riktig klädkammare. Just nu förvarar vi städgrejer och lite annat där inne. Och vi har inte så mycket förvaring till våra kläder, så därför börjar vi med det. Tommy var iväg och handlade lite verktyg och andra småsaker som man behöver. Han köpte även spackel och vägg&tak-tvätt. Så i morgon ska vi fli ur klädkammare och kontor och sätta igång och tvätta tak och väggar!

Idag har vi äntligen monterat upp nya duschdraperi-skenan! Vi har ju badkar, och måste alltså ha en anordning med ett hörn. Och stången som satt där förut satt bara fast i väggarna, ingenting i hörnet alltså, så stången har liksom hängt ner. Men nu sitter det en ny och bra anordning där, så nu behöver vi inte vara oroliga för att det ska rasa ner.

Tommy ligger i badet, och jag ska snart gå ner till tvättstugan och vika ihop det sista. Vi hade så sjukt mycket tvätt, så jag höll på att svimma igår när jag skulle sortera tvätten i olika kassar! Men nu är allt tvättat tack och lov.

Tack

Tack kära vänner för era fina ord, och för omtanken!

Och tack snälla Annelie som utökade våran ank-samling! Söta fina du!

Ännu en gång så är jag på väg tillbaka till livet. Till Sarah, till mitt vanliga jag. Det går fortare än jag hade förväntat mig, men jag är inte riktigt framme än. Men det får ta sin tid. Det är värt det. Det vet jag.

Jag beundrar och älskar min fästman. Som har behållit lugnet, och hjälpt mig. Som har kört mig kors och tvärs på sena kvällar och nätter. Som tagit hand om Zorro när inte jag har kunnat det. Som har suttit och vakat över mig tills jag somnat på kvällarna. Som har haft sin trygga famn öppen hela tiden, och som har torkat mina tårar. Det är kärlek. Och jag älskar honom över allting på jorden!

RSS 2.0