Nya datorer


Idag när Tommy hade slutat så åkte vi på OnOff och köpte oss en varsin ny dator. Jag har ångrat mig bittert nu på senaste tiden att jag köpte en liten dator, för allting jag gör på datorn behöver jag större skärm för.

Vi har jobbat och slitit ihop pengar i nästan ett år för att kunna köpa nya datorer, så det känns riktigt bra att äntligen få lön för mödan. Nästa projekt som vi ska spara ihop pengar till blir bröllop.

Tommy köpte en riktigt fin och bra stationär dator, skärm och en ljudanläggning.


Jag köpte en Samsung R580:Jag är nöjd med mitt köp. Och en annan bra sak är att jag har en köpare på min lilla dator. Nu ska Tommy bara försöka att sälja sin.

Har jobbat en del på sista tiden


och har fått en del jobb framöver också, och det är så uppskattat så jag vet inte vad!

Har firat Evangeline som fyllde 2 år den 14/3. Stora tjejen! :)

Den 28/3 ska vi iväg på öppet hus för Agnes som också fyller 2 år (3/4).


Jag och Tommy har börjat ta bröllops-planeringen på lite mer allvar.

- Vi har tittat ut ringarna som vi vill ha.
- Vi har bestämt hur många gäster vi ska bjuda.
- Vi har bestämt vart vi ska vigas.
- Vi har bestämt vart vi vill ha bröllopsfesten.

- Vi håller på att titta ut bröllopstårta
- Jag håller på att leta efter min drömklänning
- Vi håller på att fundera ut bröllopsmiddag.

Sen finns det hur många saker som helst kvar som ska funderas över och planeras.

Senaste tiden:


- I lördags fyllde Annelie år, så då var vi och fikade go'fika hos dom. Senare på eftermiddagen så hade vi middagsbjudning för Tommys familj hemma hos oss, eftersom att vi inte hade något födelsedagsfika dagen då han fyllde år.

(Tommy fick en Wet&Dry rakapparat (Panasonic ES7101) av mig i födelsedagspresent, men den var skitdålig! Han prövade att raka sig i duschen och han prövade att raka sig torrt, men den tog absolut ingenting! Så vi lämnade tillbaka den, och istället så fick han välja vad han ville i present. Han valde en ny mus till datorn, och en musmatta som tydligen ska vara väldigt bra.)

- I måndags var jag iväg på badet tillsammans med Elin, Nova och Leeah. Jättemysigt! Med undantag för brandlarmet som satte igång. Efter mycket om och men så ropade personalen ut i högtalarna att det inte var någon fara för att det var ett falskt alarm.

- Igår var jag iväg till mödravårdscentralen för att göra en gynekologisk cellprovtagning. Jag har inte för avsikt att hänga ut någon negativt här på bloggen, så därför säger jag kort och gott att det var inget jättelyckat besök. Men det gick fort, och nu är det gjort. Så nu hoppas jag på att inte få något telefonsamtal om att jag har några cellförändringar.

- Efter att jag hade varit iväg på mvc igår så kom Tezz och Benjamin och hälsade på en stund. B är så himla söt! Och nu har han lärt sig att krypa. Jätteduktig kille :)

- Jag har börjat kursen i tjockstrump-stickning. Jag fick ju garn, stickor och kurs av svärmor i födelsedagspresent, så i söndags så var jag ner till dom och fick första lektionen av svärmor. Och det går faktiskt väldigt bra. Visst har det blivit lite fel ibland, men världens bästa svärmor har hjälpt mig jättebra! Så snart är jag klar med första strumpan. Det är riktigt kul att sticka! :)


Nu ska jag fortsätta med stickningen en stund till, sen ska jag börja med middagen.

RSS 2.0