Den stora dagen

Precis som jag misstänkte igår kväll, så kan jag inte sova. Jag har legat och slumrat i två timmar, men inte fått någon riktig sömn. Jag är lite nervös faktiskt. Negativt nervös, för det känns som att någonting kommer att bli glömt, eller gå fel idag. Positivt, för att jag ska gifta mig med min älskling, och vi ska döpa våran underbara Isabell!
Gårdagens läkarbesök

Igår var jag iväg till läkaren. Vi pratade om hur det har funkat med ändringen av doserna på mina mediciner, och jag har inte kännt någon skillnad alls. Så eventuellt kan det vara så att när jag tar medicinerna så bryts dom ner för snabbt i min kropp. Så antingen så måste jag pröva ännu högre doser av mina nuvarande mediciner, eller så måste jag byta medicin. Och ärligt talat så var jag inte så sugen på det just nu eftersom att vi snart ska ha bröllop och trevligheter. Då känner jag att jag hellre mår stabilt med medicinen jag har nu, än att börja med en ny medicin (som innebär utsättnings-symtom på gamla medicinen och eventuella biverkningar på den nya). Så isåfall börjar jag med ny medicin efter den 26:e.

Då började läkaren prata om lithium. Lithium har en förebyggande effekt av återkommande perioder av onormal upprymdhet (mani) och depression vid manisk-depressiv sjukdom, men kan också ordineras av annan orsak, som i mitt fall svår och djup depression.

Så vi får se hur det blir.


Önskelista update

- En lekmatta med djur eller annat roligt motiv på
- Bäddset
- Tallrik, pipmugg
- En boll (Helt vanlig boll. Storlek och motiv/färg har ingen betydelse)
- Tjockstrumpor
- Badkarspelikan eller liknande (förvaring för badleksaker)

Min möhippa :)

Förra veckan så bestämde vi i tjejgänget att vi skulle träffas och dricka lite vin och ha det trevligt. Vi bestämde lördag. Och det såg jag fram emot jättemycket :)

Så i lördags på förmiddagen så ville Tommy åka ner på stan, jag tänkte inte då på att TOMMY ville åka ner på stan (han är inte mycket för att gå i affärer). Så vi åkte ner. Jag gick och klippte mig, köpte hårfärg och nya örhängen för att piffa till mig lite för vinkvällen.

När vi var på väg till frälsis, för att lyssna på pappas band, så ringer Ida och talar om att det inte blir någon träff på kvällen, för Lotta och Emelie hade fått förhinder. Jag blev lite 'nere' över det eftersom att jag hade sett fram emot att alla vi tjejer skulle träffas. Ida sa att jag skulle stanna kvar där jag stog, för hon skulle komma och möta mig. Så vi stog kvar utanför Boa, och av någon anledning så vände jag mig om, och ser Ida komma gående. Sen la jag märke till att hon hade något vitt knutet kring huvudet och att hon hade världens flin på läpparna. Sen ser jag resten av tjejerna, Tezz, Emelie, Lotta och Frida, och dom hade också något vitt på huvudet. Då fattade jag :D

Jag fick ta på mig ett vitt lakan och en skylt där det stog 'Puss 10;- och Kram 5;-', också fick jag rött flor och en prinsesskrona på huvudet. Sen började vi gå omkring på stan.

- Mitt första uppdrag var att jag skulle fråga folk om jag fick rita ett porträtt av dom. Jag hade 30 sekunder på mig på varje porträtt. Sen skulle jag försöka sälja porträtten.
- Ett annat uppdrag var att jag skulle försöka sälja pussar och kramar.
- Ett annat uppdrag var att jag skulle sjunga tre valfria låtar, högt och tydligt inför alla människor.
- Ett annat uppdrag var att jag skulle gå fram till sex olika för mig okända människor och säga "Hej, mitt namn är Maj-Britt och min favoritfilm är Fäbodjäntan" utan att skratta.
- Jag skulle be människor att skriva ett valfritt ord någonstans på det vita lakanet som jag hade på mig.

Efter ett par timmar på stan så tog vi en promenad bort mot restaurangen En Liten Röd. I ett av husen där hade tjejerna lånat en festlokal. Och där åt vi god mat, drack gott, gjorde ansiktsmasker, badade fotbad och mådde gott :)

Tjejerna hade tänkt på allting! Dom hade gjort crustader (vet inte riktigt hur det stavas) som jag älskar! Dom hade köpt vit choklad som jag älskar! Dom hade gjort ett Sarah-spel med frågor som handlade om mig.

Tack underbara ni som ordnat och fixat så himla bra!
Jag hade så himla roligt!! En dag jag aldrig glömmer.

RSS 2.0