Gissa vad jag ska göra i helgen?

Inte så svårt kanske. Jag har inte gjort annat än att jobba den här månaden. Men det blir en sjukt bra lön! Och det känns riktigt bra. Hoppas på mycket jobb nästan månad också. Och månaden efter det, och månaden efter den månaden..

Gud vad jag tjatar om pengar och jobb hela tiden. Gissar på att hälften av mina blogginlägg handlar om jobb.


Vad ska ni göra i helgen?

Löning!

Ja, idag fick jag lön. En ganska hyffsad också. Så jag får in till stan med Cissi och Elin och shoppade loss lite.  Här är några av grejjerna jag köpte.


  

   


(den jag köpte är grön)

Jag blev tokkär i Burton t-shirten. Köpte t-shirtar för 1500!
Nu har jag liksom köpt allt som jag behöver, plus lite till, och har ändå sjukt mycket kvar av lönen. Så.. det kanske blir en till shoppingdag. Är någon på?

Ny på nätet med Laura!

Är du sugen på en kortare frisyr, men är osäker på om du klär i den? Vilken makeup passar dig bäst? Vilken färg och modell ska du välja på glasögonen?

När jag har lite för mig så brukar jag sitta och pyssla med det här. Ganska roligt faktiskt :)



Ny på nätet med Laura

Tänd ett ljus du också!

image151

Barnens gråt har tystnat för all evighet,
På grund av en grym bryskhet.
Ta med dig detta ljus,
låt det brinna i ditt hus.

Bloggare kan visa våra politiker,
att vi alla är samhällskritiker.
Våldet måste få ett stopp,
det är dags att vi vaknar opp.

Vi kan alla dra vårt strå till stacken,
för ingen vill väl få en kniv i nacken.

Ta gärna med dig detta ljus och text till din blogg.
©Vicke

Långfredag

Ja, då är det dags för en uppdatering.

Dom senaste dagarna kanske ni kan lista ut vad jag har gjort? Jag har jobbat förstås. Det är nog min favoritsysselsättning just nu tror jag. Jag trivs så sjukt bra och har så trevliga arbetskamrater!

Sent igårkväll så kom grannarna förbi. Vi satt och pratade och drack whiskey och vin. Riktigt trevligt och mysigt. Sen ringde Ida och Nicole, så vi tog oss en promenad. Ganska kallt och blåsigt, men det var riktigt skönt att få i sig frisk luft! Tack flickor för en rolig kväll :)

Idag har jag varit ledig. Så jag passade på att sova länge. Resten av dagen har jag spenderat i duschen, och framför datorn. Har fått dille på Beckfilmerna. Så jag har kollat på fem stycken idag, och ska snart köra igång den sjätte.

Nu har jag fyra dagars arbete framför mig. Och jag kommer att missa Kicki och Pethers myskväll på lördag, vilket jag är sur över. Men det finns tyvärr inte så mycket att göra åt det.

Förresten så tycker jag att deras bäbis ska kika ut snart :). Jag har gissat att han kommer ut den 6:e april. BF är 4:e april. Och jag tror ju då att det är en liten kille. Trodde att Evangeline var en kille också. Men gud så fel jag hade. Det var ju världens finaste tös som kikade ut :)

Bilder

        

       

        

        

        

      


        

     

Efterlyser en bild på Tezz när hon har sin studentmössa på sig!

Helgen är över

Fast ändå inte. Jag har haft lördag hela dan, den lilla tiden jag har varit vaken vill säga. Sov nämligen ut ordentligt idag. Och ordentligt var verkligen ett bra ord. Jag sov nämligen till 17.30! Ja, jag vet. Man borde väl egentligen skämmas. Men jag tänker inte göra det. För gud vad skönt det var att sova!

Nu vet jag äntligen vad Annelie och Andreas underbart fina lilla tjej ska heta! Thea Viola Evangeline. Gud vilka fina namn på en otroligt fin liten tjej! Jag längtar ihjäl mig tills jag får träffa henne, och hennes föräldrar.

Upptäckte igår kväll att jag nästan inte har några bilder från studenten och balen på min dator. Så jag lånade ett usb minne av pappa, och snodde lite bilder från hans dator. Så jag har suttit och sorterat och döpt ca 600 bilder ikväll. Drygt, men det är skojj nu när det är klart.


                 

image96

                
  

Gissa vad :)

Jag och min kusin Frida sitter och skriver med varandra på msn. Gissa vad vi diskuterar? One Tree Hill. Äntligen har jag hittat någon som också älskar den serien, och som vet vad som händer och vad som har hänt.

Vi har konstaterat att Brookes mamma är körd i huvudet, att Dan kommer att ställa till med en del skit, också vill varken jag eller Frida att Nathan och Haley ska skiljas!


Haha, snacka om riktiga One Tree Hill nördar ;)

image93


Jag kan inte sluta le

Jag har tittat på bilden säkert 100 gånger idag! Och jag kommer nog att titta på den 100 gånger till. Det är helt underbart. Jag är så glad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag grät av glädje i morse.

image48

Underbart!

Någonting helt fantastiskt och alldeles underbart hände klockan 07.00 i morse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Msn

Haha, jag har återupptäckt msn!

Vård

David skrev till mig idag att jag behöver vård. Och jag håller med. Han fick mig att inse att jag behöver hjälp att ta mig ur One Tree Hill träsket :). Jag menar, jag tittar om och om igen på alla avsnitten. Från säsong ett till dom nya avsnitten ut säsong 5. Jag har säkert sett alla avsnitt 5 eller 6 gånger nu. Jag kan inte få nog!

Så idag har jag faktiskt vilat från OTH, och tittat på Beck-filmer istället :) Vi får väl se hur länge det håller i sig.

StayFriends

Är du registrerad på StayFriends?
Om inte så tycker jag att du registrerar dig nu!

image92


Mm, jag vet

Lite väl sent att blogga för nån som ska upp och jobba i morgon. Fast jag ska inte klaga. Börjar 12.

Var rätt så nöjd med gårdagen trots att jag inte sov någonting under natten och började jobba klockan 7. När jag kom hem så stupade jag i säng på en gång. Skönt!

Det kändes inte som att jag hade så mycket att skriva nu när jag tänker efter. Så jag avslutar det här inlägget med God natt.

Eller jo förresten! Jag vill säga att jag tycker att Annelie och Andreas bäbis ska ta och kika ut snart. Du är efterlängtad!


Haha :)

Alltid ska det vara någonting. Så jag klagar väl vidare då..

Har inte haft feber på hela dan idag! Halsen känns inte helt hundra, men mycket mycket bättre. Men då har jag knaprat alvedon av en annan anledning. En anledning som brukar dyka upp sisådär en gång i månaden. Fy faaaaasen vilken mensvärk jag har haft idag alltså. Jag var nästan beredd på att skära upp magen och plocka ut äggstockar, livmoder och hela köret, bara jag fick slippa den här dagens mensvärk. Usch vad äcklig jag är!

Fick ett trevligt sms från Synsam idag också. Det stog "Synsam Frimans Optik", och inget annat. Hepp tänkte jag och ringde dit. Inget svar. Så jag prövade att ringa ytterligare 5 gånger. Inget svar. Sjätte gången jag ringer så svarar dom. Och precis som jag misstänkte så var mina glasögon färdiga att hämtas. Så jag och pappa pinade in till stan, och jäkligt fort sprang jag in dit och hämtade glasögonen. Ville inte bli sedd av någon idag. Jag for nämligen in till stan osminkad!

Sitter i sängen nu med laptopen i knät, en kopp te på bordet brevid, också har jag en kompis i sängen som snarkar så mysigt. Vi har nämligen fått en inneboende hos oss. Zolo. Fasters hund, som ska bo hos oss i 2 veckor. Han är så sällskapssjuk, och han verkar älska mig! För han följer varje steg jag tar.

Ne, nu blir det nåt avsnitt av One Tree Hill. Sen ska jag sussa. Nu är det slut på ledigheten, och jag går på klockan 07.00 i morgon bitti.

God natt.

Problematiskt

Nu börjar jag bli less på mitt ständiga problem med att hitta bh:ar som passar! (Nu vet jag på ett ungefär hur du känner dig Ida). Mina bröst har växt så att det nästan ha knakat i dom! Men dom har inte kunnat växa så pass så att jag kan ha D-kupa. C-kupa är på tok för litet, och D-kupa är för stort. Och så har det varit hyffsat länge nu.

Så jag använder mest sport bh:ar. Det är riktigt skönt, och speciellt när jag jobbar. Men hur fint är det att ha en sport bh på sig under en urringad tunika? Då vill ju jag gärna ha push up, som jag brukade ha en gång i tiden.


Tips?


image86

Det här är jag.

image85



♥ Jag är 
en riktig hejjare på att slösa pengar. Jag älskar att shoppa! Jag själv tycker ju egentligen inte att det är slöseri eftersom att jag mest spenderar mina pengar på kläder. Fast man kan ju tycka att det borde finnas en gräns nånstans.

♥ Jag har ett behov av att få vara alldeles för mig själv ganska ofta numera. Fråga mig inte varför. Jag har sånna perioder ibland. Jag tycker om att vara ensam, men jag älskar att umgås. Så jag hoppas att den här ensamvargs-perioden går över snart.

♥ Jag är omänskligt rädd för spindlar och småkryp. Antingen så blir jag helt tokig och springer fort iväg som en galning, eller så blir jag så rädd att jag bara sitter tyst och inte kan röra på mig.

♥ Det är hyffsat känt att jag älskar smink, och att jag vill utbilda mig till Master makeup-artist och hårstylist.

♥ Jag skulle aldrig ta på mig äkta päls. Det strider mot alla mina regler!

♥ När jag var liten ville jag väldigt mycket. Jag ville bli filmtecknare för Disney bland annat.

♥ Jag har en obotlig önskan att få vara över 1.65 lång. Är 1.60 nu och slutade att växa i 8:an.

♥ Jag är en duschälskare! Jag älskar att stå i duschen och kan göra det flera gånger om dan och i flera timmar! Nu gör ju inte jag det, för det skulle bli lite väl dyrt. Men när jag är hos någon som har gratis vatten så brukar jag låna duschen ofta! :)

Här ska ni få se

Mina omtalade gristofflor.
Dom är värsta mys!

image84

Trippar omkring

Idag orkar jag iallafall gå. Så jag trippar omkring här hemma med mina gristofflor, mysbyxor, en stor pluffsig tröja och håret på sne. Men febern har inte gett med sig. Så för vilken dag i ordningen blir det här? Dessutom så känns det som att jag har hostat sönder halsen.

Huvva vad jag tycker synd om mig själv..

Prosit!

Idag mår jag sämre än vad jag någonsin gjort vid en förkylning. Idag har jag sjukt ont i halsen och feber. Jag får också sjukt ont i lederna när jag har feber, och idag har jag nästan inte kunnat röra på nacken. Det var ett under att jag tog mig ur sängen idag.

Så jag är ledsen Linda. Jag blir sängliggandes tills på tisdag, för då måste jag gå till jobbet. Har som inte råd att vara hemma någon fler dag nu.

Nu har pappa lagat middag. Och vad kan vara mer passande än rykandes het soppa till middag och glass till efterrätt när man är sjuk? Frågan är om jag kan äta just nånting. Har gått ner 4 kilo (!) på dom här dagarna jag har varit sjuk. Så det är väl det enda positiva med att vara sjuk.

Ikväll blir det soffan och film för hela slanten.

Ännu en shoppingfredag

Idag åkte jag in till stan och umgicks med Emelie. Det var så länge sen nu! Vi lunch/fikade på Törners och tog en ordentlig shoppingrunda. Det som var annorlunda idag var att det inte var jag som shoppade som en galning. Den biten stog Emelie för :). Nejdå, skämt och sido, hon köpte mycket fint :). Och kläder får man aldrig för mycket av. Eller? :)

Själv så gjorde ju jag ifrån mig ordentligt på shoppingfronten förra fredan. Men jag kom hem med en jättemysig hoodtröja. Dock inte med huva, utan med en lååång krage. En mörkgrå. Köpte också gråa benvärmare, smink :), och ett par gristofflor. Ja ni vet, ett par såna där mystofflor, som föreställer söta grisar. Skönt för fötter som gärna blir till isbitar fram mot kvällen. 

Var också in på Synsam och provade ut ett par nya bågar. Hittade ett par jättefina, och SKÖNA! Satt mycket bekvämare och mycket bättre än dom förra. Den här gången valde jag ett par helt i plast, så förhoppningsvis så tappar dom ingen färg.

Också hade ju jag tänkt att jag skulle ha gått upp till Linda ikväll. Hade köpt popcorn och choklad som jag tänkte att vi kunde mumsa på, och snacka lite strunt. Men jag började känna mig så mosig och yr när jag kom hem. Tog tempen och hade minsann 39 i feber. Så det var bara att ta ett par alvedon och lägga sig på soffan. Får se om jag mår bättre i morrn, för då går jag upp till Linda en sväng. Stackarn som sitter helt självsammen :/

På bättringsvägen snart?

Har kännt mig som en klubbad idag. Har mest bara legat på soffan och halvsovit. Hade lite feber när jag klev upp i morse, men den försvann på tidiga eftermiddagen. Skönt! En grej ur världen iallafall. Nu är jag bara snorig, hostig och lider av en fruktansvärd huvudvärk.

Anledningen till att jag inte har svarat i telefon eller på sms idag är för att jag verkligen inte har orkat.


image82

Fick ett mail av David

Instruktion till alla hundar hur man kramar ett barn:

Först, hitta ett barn.

image76

image77

image78

image79

image80



Om du inte skickar vidare så kommer någon att pinka på din dator



image81



Host, host, snörvel

Allting började igår. Jag vaknade med riktigt ordentligt ont i halsen och kände mig lite halvdåsig. Men jag gick och jobbade iallafall.

Igår kväll blev det mys med ett par tjejer hemma hos mig, med sjukt mycket popcorn och fika. Skulle försöka kolla på film också, men jag som inte är så teknisk av mig blev tvungen att fråga lillebror om hjälp. Haha :D

Imorse när jag klev upp så var jag alldeles yr och virrig. Med snorig näsa och ond hals lyckades jag ta mig ner, och efter mycket om och men så hittade jag febertermometern. Och ja, jag hade 39 i feber. Inte konstigt att jag var yr och virrig. Så jag stannade hemma från jobbet idag. Och blir hemma i morgon också.

Mm, så jag har mest legat idag. Och nu ska jag lägga mig igen, fast i badkaret, med riktigt hett vatten och massvis med skum.

På fredag hoppas jag att jag mår bättre, för då ska jag åka in till stan och träffa Ida och Emelie. Det blir shopping och fika. Så länge sen nu.

Jag trodde att jag skulle jobba idag

Men jag hade fel, och tur var väl det. För jag hade inte hunnit vara vaken i många minuter i morse när jag plötsligt drabbades av en hemskt huvudvärk. En av dom värsta gångerna jag någonsin varit med om. Så jag har legat och kurat i sängen mest hela dan. Har inte haft någon ork att njuta av det fina vädret.

Dom ringde från Synsam idag angåengde mina bågar. Dom som jag har finns inte att få tag på överhuvudtaget längre, så jag måste åka in och titta ut ett par nya bågar. Hon berättade att om jag valde ut ett par bågar som var dyrare än dom jag har nu, så behövde jag givetvis bara betala mellanskillnaden, och kostade dom lika mycket så bytte dom bara rakt av, men om dom nya bågarna skulle kosta mindre än dom jag har nu, så får jag inte tillbaka några pengar. Nehe? Varför inte? Dåligt tycker jag.

Personalfest

Efter att jag kommit hem från shoppingrundan så fick jag skynda mig att duscha, sminka mig och fixa håret. Jag hade precis hunnit klä på mig när min skjuts anlände. Då åkte vi till A, där vi tog en liten jäkel innan vi begav oss vidare mot Häggenås.

När vi kom fram till Häggenås så fick vi veta att maten hade blivit försenad, så festkommitén hade inte riktigt ställt i ordning allting än, men dom var så duktiga, så det fixade dom snabbt :). Efter en liten stund så slog vi oss ner till bords, där det var fint dukat och förrätten var fint upplagd. Dock så tog det ett bra tag innan alla festdeltagare anlände, så vi vid vårat bord hann både med att knäcka nån cider och dricka några glas bål.

När alla väl hade kommit så blev vi välkomnade, och sen högg alla in på förrätten som var skagentoast. Och efter den var det dags att leka lite! Alla fick en varsin påse som innehöll ett skoskydd (ett sånt där blått), två stycken pappassietter, två sockerbitar och två medicinkoppar. Dom flesta kanske redan vet vilken lek det är, men för er som inte vet det, så skulle vi alltså sjunga en sång, och efter varje vers så skulle vi pynta oss med sakerna som vi hade fått. Skoskyddet på huvudet, assietterna på öronen, sockerbitarna under överläppen och medicinkopparna på ögonen. Vi såg inte kloka ut! :D

Sen var det dags för huvudrätten som bestog av fläskfilé, vitlöksdoftande potatisgratäng, grönsaker, rödvinssås. Göttans! Och till det så serverades det öl, vin eller cider. Jag beställde vin men fick cider :P

Sen var det musikfrågesport. Varje bord var ett lag, och vi var sex bord. Musikern som var inlejd för kvällen skulle spela 15 st musikintron, och om man kunde svaren på vilken låt det var, och vem som sjöng originalet så skulle man resa sig. Det fuskades mycket, eftersom att ett av borden mutade domaren, men men, det bjöd vi andra på :P. Roligt var det iallafall. Jag svarade rätt några gånger :)

Efter frågesporten så serverades det blåbär&hallon panacotta (Stavning?) och kaffe.

Sen var det karaoke mest hela kvällen. Någon gjorde tydligen succé på scen, folk gick fram efteråt och berömde, men vem det var vill jag inte avslöja.

Folk blev lite halvlulliga, alla var glada, vi dansade i flera timmar och sjöng för full hals, vare sig vi kunde låtarna eller inte :). Vi hade sjukt kul!

Vid midnatt kom M och hämtade oss. Och jag blev som mest full när jag kom hem. Haha, jag mådde inte så värst bra igår morse. Men efter nån liter vatten så var jag ganska stabil igen.

Det var iallafall en jätterolig fest kan jag säga :)

Shopping!

I fredags så åkte jag in till stan. Tänkte se om jag kunde lyckas hitta nå fint och ha på mig på personalfesten. Och jag hade världens bästa smakråd med mig :). Kicki och jag möttes upp på stan, och den stackarn fick springa runt som en tok tillsammans med mig för att jag skulle hitta någe. Huvva, hon som är höggravid och allt.

Jag hittade litegrann iallafall. Och nu vet jag vart jag ska köpa leggins i fortsättningen! På Indiska. Dom har världens absolut bästa och skönaste leggins! Då kan ni ju kanske lista ut att jag köpte ett par såna. Gissa vilken färg? Just det, svarta :P. Hittade en söt tröja där också. En lång, mörkblå med en lätt knytning i midjan. Den är superskön och fin! Och för första gången i mitt liv så köpte jag en kofta, eller ska man säga att det var en cardigan, Kicki? Ja, en svart, enkel iallafall. Tog också en sväng på Kappahl, eftersom att dom brukar ha fina kläder i större storlekar där, och jag hittade en jättesöt klänning (tunika?). Köpte en fin scarf på h&m också. Och ett par jättesöta örhängen på India. Hmm, fick jag med mig allt Kicki? :P

Vi lunchade på Lime. Supergod mat! Och kanske världens mysigaste sällskap. Kicki är min mys :)

Tack älsklingsKicki för mycket trevliga timmar, och för smakrådet och för ditt tålamod med en velfia som mig :)

RSS 2.0