God jul!


Julafton var jättetrevlig och jättemysig. Jag fick sovmorgon till klockan tolv. Då klev jag upp, duschade och piffade till mig lite. Klockan 15 skulle vi vara hos Annelie, Andreas och Evangeline.

Vi åt och drack gott, ris ala malta, mums! Och julsnapsen såklart :)

HERREGUD vad julklappar det var! Halva deras vardagsrum var fullt med juklappar. Dom flesta var till Evangeline. Jag hade inte förväntat mig några julklappar, eftersom att jag uppskattar sällskapet och stämningen mest, men det blev några paket ändå :). Fick en badanka som lyser när den kommer i kontakt med vatten :), fick jättefina och härliga tjockstrumpor som svärmor hade stickat (det hade jag faktiskt önskat mig jättemycket!), och av Tommy fick jag Scene It (Som spelet Buzz, fast det här är till x-box) :D, och om ni kollar några inlägg tillbaka så stog det på min önskelista :). Gemensamt så fick vi en jättebra traktörpanna, jättefina foton på Elias och Ella, jättefint bröllopsfoto på Annelie och Andreas, och en jättefin almanacka med bilder på Evangeline. Också fick vi presentkort på bio, och presentkort på Inspiration.

Efter julklappsutdelningen så for jag och Tommy hem till Kicki, Pether och Agnes. Agnes låg och sov när vi kom, så Kicki fick öppna Agnes paket :). Vi spelade spel och hade jättetrevligt :). Efter en stund så for vi tillbaka till Annelie och Andreas. Då spelade vi ett jätteroligt spel, Trodde Du Ja :) och efter det så for vi hem.

Tack så mycket allihopa för en jättetrevlig julafton, och tack så mycket allihopa för jättefina julklappar!

Och tack till Tommy för att du är världens bästa och underbaraste. Tack för att du ställer upp som du gör. Jag älskar dig så otroligt mycket!

Och tack till lillebror för hjälpenj. Du vet vad jag menar.

Klockan är över elva


och jag har redan jobbat i fyra timmar. Klockan ett tar jag en välförtjänt rast för att sen återgå till jobb klockan fyra igen. Sen blir det hem och dejta kudden i ett par timmar, och sen samma visa i morgon. Jag är trött, sjukt sjukt trött. Men det är bara att kämpa på.

I torsdag blev jag och Tommy bjuden ner till Annelie, Andreas och Evangeline på middag. Det bjöds på en ruggigt god Kycklinggratäng. Mums! Jag och Annelie drack lite vin. Evangeline sötnosen var febrig :(. Gud vad hon pratar! :D Också rätt som det är så brummar hon som en bi :Dl. Tant Sarah fick ge Evvan kvällsvälling *mys* :). Tack så mycket Annelie och Andreas för god mat och trevligt sällskap.

Igår kom flickorna och hälsade på. Vi åt lunch, och surrade lite skit. :).

Vi hann ner på stan igår. Och vi hann köpa klart alla julklappar, på en timme och en kvart! Det ni :P. Sen for vi och storhandlade på kvantum, och sen hem och åt middag. Sen satt jag och slog in julklappar medans Tommy satt och sov i soffan :)

Oj, pliken kallar!

:(


Ingenting känns bra idag. Allting känns olustigt. Känslan som jag känner påminner faktiskt om känslan jag hade när jag var deprimerad.

Jag har fruktansvärda skuldkänslor. Det börjar verkligen gå upp för mig hur dålig jag är på det här med vänskap.

Sömnlös i Torvalla


Som vanligt när jag snart ska upp och jobba så får jag inte en blund i ögonen. Jag ska pröva att jobba med min onda rygg i morgon. Går det inte så blir jag nog hemma i helgen.

Nu när jag inte kan sova så tänkte jag att jag skulle slå in julklappar åt dom här prinsessorna.



Sen ska jag ta mig ett hett bad, och efter det så ska jag plocka ögonbrynen, klippa alla naglar och måla tånaglarna. Så jag får fullt upp :)

Vi har fortfarande några julklappar kvar att köpa, och jag kan inte begripa när vi ska få tid till att åka och handla dom! (Tommy måste först och främst få lön, och den får han på fredag). På fredag är jag ledig, och då ska jag träffa flickorna. På lördag jobbar jag (förhoppningsvis) 7-20.30. På måndag jobbar jag (förhoppningsvis) 14-20.30 och på tisdag jobbar jag (förhoppningsvis) 12-20.30. Och sen är det julafton! Panik

Idag har jag mest legat och tagit det lugnt


 Kikat på Det Okända och lyssnat på ljudbok. Ganska skönt att bara göra ingenting ibland. När älskling kom hem så tog han ett bad, sen lagade han middag (vilken karl jag har!), sen åkte vi och hälsade på Kicki, Pether, Agnes och Rasta en stund. Agnes är så rolig! Hon skrattar och ler och är en riktig liten busunge :D. Och snabb är hon också, jäklar i min själ.

Har precis pysslat klart med Marias blogg. Den är inte klar förrän hon har godkänt den, men just nu ser den ut så här

Uppdaterad önskelista










Julgran


Jag frågade Tommy om vi inte kunde ha en rosa julgran, bara för skojs skull, men den idén avfärdade han direkt. Inte heller svart, turkos eller vit var något att tänka på. Julgranen ska vara grön tycker han. Och visst, egentligen tycker jag också det. Men jag skulle vilja ha en rosa julgran bara för en jul :)


Vilken färg på julgranen har du/ni?



Oj, gud vad tiden går fort!


En vecka kvar till julafton, och två veckor kvar till min födelsedag. Och vilken söt sambo jag har! Igår när han kom hem från jobbet så pussade han mig på kinden och sa grattis. För vad?, frågade jag. På tremånaders dagen. Han kommer ihåg det datumet, och han kommer ihåg vilket datum vi hade vår första dejt till och med :)

Igår kändes ryggen lite bättre (men långt ifrån bra), så jag bestämde mig för att byta sängkläder, och vädra täcken och kuddar. Men då kände jag, att man kan ju inte byta sängkläder utan att ha dammsugit först. Så det slutade med att jag dammtorkade, dammsög (det hjälpte Tommy också till med) och skurade hela lägenheten.

Efter allt stök så lagade Tommy en jättegod middag, sen mös vi ner oss i en stor renbäddad säng och kollade på film. Och inte helt otippat så somnade jag efter en kvart :P

Vaknade dock för en timme sen, med världens värk i ryggen. Det var ju förstås dumt av mig att gå så hårt ut med storstädning när ryggen var långt ifrån bra. Men men, vi har det rent och fräscht nu iallafall :)

Jag har ofta ont i ryggen


men jag har väl aldrig varit med om den smärta jag går igenom nu. Jag har haft jätteont i ryggen i flera dagar nu, och det blir bara värre och värre. Ibland får Tommy hjälpa mig när jag ska resa på mig, eller vända mig i sängen. Hoppas att det ger med sig snart så att jag kan åka och jobba på torsdag.

I lördags var vi hem till Kicki och Pether på glöggkväll. Jättemysigt hade dom gjort med gott fika och tända ljus. Tack så jättemycket för en trevlig kväll!

Min älskling måste ha klivit upp tidigare än vanligt idag. Jag klev nyss upp och skulle gå till köket för att dricka vatten. Diskmaskinen var urplockad och iplockad med gårdagens disk, middagen är förberedd, soporna och pappförpackningarna var tagna, tvättmaskinen är igång. Tack älskling! Du är helt underbar!


Ne, nu ska jag sova en stund till.

God morgon


Dagen kommer att bjuda på en massa skoj. Jag ska städa, tvätta, diska (maskinen diskar, jag plockar i och ur), sova, spela Guitar Hero. Men, om det är någon som har något annat förslag på vad jag kan göra så är det välkommet :)

Snart åker Tommy på jobbet. Och jag ska ta och göra lite risgrynsgröt nu. Mums!

Bilder från Åre










Uppdatering


Häromdan var jag iväg och köpte rejäla vinterskor. Eller ja, rejäla är bara förnamnet. Det går ju knappt att gå i dom, så stela är dom. Tänkte att jag skulle ta dom idag när jag skulle iväg och jobba. När jag gått 10 meter hemifrån så fick jag kramp i fötterna, och skavsåren på hälarna började uppenbara sig. Så mina fötter var helt döda när jag kom till Lit.

I tisdags så tog jag en dag med helshopping. Egentligen skulle jag inte åka ner på stan, men gjorde det iallafall. Ida följde med också. Jag köpte vantar, halsduk, mössa, skor, kläder till julafton, kläder till nyårsafton, julklappar till Agnes, Evangeline och Nova. Så nu har vi 2 julklappar kvar att köpa. Dom svåraste :P

Ikväll klockan 20.30 gör jag helg. Det ska bli väldigt skönt, och jag ska passa på att vila upp ryggen så mycket som går. Det knäckte nämligen till ordentligt i förrgår, så jag kunde varken stå, sitta eller ligga. Nu känns det något bättre, men det är fortfarande inte bra.

På lördag ska vi hem till Kicki och Pether på glöggprovning. Ska bli mysigt :)

Jag har världens bästa vänner, och världens underbaraste pojkvän! ♥

Himlen har öppnat sig


Och snön bara vräker ner. Mysigt när man sitter inne, men inte lika mysigt när man är ute.

Igår när jag hade slutat så kom Tommy och hämtade upp mig, också for vi ner till pappa en sväng. Vi tog med oss Zorro hem till Torvalla, tänkte att vi skulle få rå om han lite medans pappa repeterade. Men vad gjorde jag när vi kommit hem? Jo, jag la mig i sängen och sov. Så Zorro och Tommy chillade utan mig i vardagsrummet. Efter en stund kom pappa och åt middag med oss, och sen for dom hem.

Idag jobbar jag min 5:e dag på raken. Jobbar i morgon också, sen är jag faktiskt ledig en dag.Ska bli sjukt skönt. Visserligen behövs det städas och tvättas hemma, så så mycket ledig blir jag nog inte :P

Ne, nu ska jag återgå till jobbet.

Tommy ♥

30 års kalas


Det var jag och älksling iväg på igår. Hans bror fyllde 30 för några dagar sen, och igår firade vi (familjen) honom med middag, tårta, whiskey, vin och allt möjligt annat. Det var jättetrevligt, och gud vad vi skrattade :D

Nu har jag snart jobbat 4 av mina 6 dagar i ett sträck. Skönt att jag hade korttur igår, och att jag även har det idag. Igår hann jag hem och duscha, sen gick vi ju till Tommys föräldrar. Och jag somnade nog inte förrän vid 02 tiden inatt. Så efter att jag har slutat idag så ska vi fara till pappa en sväng, sen när vi kommer hem så ska jag lägga mig och sova ett par timmar. Skönt som tusan ska det bli!

Jag har så dåligt samvete. Jag köpte ny vinterjacka häromdagen, och det var väl inte ett dumt köp egentligen, men jag köpte två tröjor också, som kanske inte var jätteviktiga köp just nu. Vet inte riktigt vad det är med mig. Jag får så dåligt samvete för allting känns det som.

Ne, nu ska jag fortsätta jobba. Har nu bara 2 timmar kvar. Nedräkningen är påbörjad.

Så mycket


Ja, det finns så mycket som jag vill skriva, men jag verkar ha tappat lusten totalt för det här med blogg. Jag började så bra på ett inlägg om Årehelgen, men det har jag inte orkat skriva klart. Får se om det publiceras så småningom.

Att sluta snusa går ganska bra.  I fredags köpte jag en dosa Onico, den räckte hela helgen + halva måndagen. I måndags syndade jag och tog (endast) 2 riktiga snus på hela dan. Jag vet att man inte ska snusa Onico. Det är inte bra, plus att den smakar vidrigt. Men den har varit min räddning vissa stunder. Jag kämpar på.

Helgen som var ägnade vi åt städning, tvätt, bakning och lite annat. Frysen är proppfull med bullar, muffins och kakor, så det är bara att komma förbi på en fika, typ nästa vecka eller nånting. För nu jobbar jag torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag. Visst, jag älskar mitt jobb, och jobbar väldigt gärna, men ja..

Önskelista från Evangeline, Ella och Elias efterlyses!

Egentligen så vill jag inte ha några julklappar. Eller visst, det är ju kul, men julen för mig är att få umgås med nära och kära och bara ha det mysigt och bra. Jag kan inte minnas hur många år sen det är jag sist skrev en önskelista, så bara för skojs skull så ska jag skriva en här och nu :)

Ett fallskärmshopp
Ett frisörbesök (klippning och färgning)
Nya vinterskor + vinterjacka
Kläder
Presentkort på tatuering
Scene It (tvspel till xboxet)
Tjockstrumpor
Nya glasögon

Till slut så måste jag bara säga, att jag har världens finaste och underbaraste pojkvän. Han är så himla himla söt när han sover! :)

RSS 2.0