Rädslan för mardrömmar håller mig vaken i natt

Jag drömmer om cancer och sjukhus. Att hon vi miste tillfrisknar och blir helt återställd. Det kan ju tyckas ska vara en bra dröm, men det är det inte. Det känns så verkligt. Och när man sen vaknar upp, och inser att det bara var en dröm, så kryper man ihop, är ledsen och rädd, och gråter.

Dom här drömmarna har jag vissa perioder. Och det är så jäkligt att om jag drömmer mardrömmar om det här några nätter, så blir dom kommande dagarna helt förstörda. En del av mig blev förstörd när hon dog, och den biten kommer aldrig kunna repareras.

Under dom här perioderna finns det inte så mycket som kan vara till tröst. Jag måste låta det psykiskt ostabila ha sån gång, för att sedan sakta men säkert ta mig tillbaka när stormen är över. Det är lika tufft varje gång, men man måste kämpa, precis som med allting annat.


Saknad. Sorg. Rädsla.

image273


Man får ju skämmas!

Efter att ha legat i sängen och slöat till Andra Avenyn i några dagar, så fick jag nu på kvällskvisten ett ordentligt ryck och tog tag i städningen av badrummet uppe. Eftersom att vi håller på att renovera duschrummet nere så kan vi inte använda det överhuvudtaget, och då kan det väl vara skönt att använda ett riktigt rent och fräsht badrum tyckte jag.

Jag hade en tanke att jag skulle lägga ut före och efterbilder av min städning. Men jag ändrade mig ganska snabbt när jag insåg att vårat badrum var på ungefär samma nivå som badrummen i Rent Hus. Okej, inte riktigt, men inte långt ifrån. Det var så dammigt och äckligt överallt, så det var tur att jag hade nära till toaletten (och även tur att jag skulle rengöra den sen).

Jag har: rengjort varenda liten vrå, torkat av alla hyllplanen i skåpen, skrubbat badkaret, rengjort avloppet under badkaret, skrubbat handfatet, rengjort toalettstolen, torkat av alla väggar, skurat golvet och en massa andra saker.

Jag tittade på Rent Hus tidigare idag, och där använde dom sig av salt och bakpulver när dom skulle rengöra badkar. Och det är tamejfan det bästa jag någonsin har varit med om! Ett tips bara.

Ja, som sagt. Man får verkligen skämmas över att man låter det bli så skitigt. Aldrig mer kan jag säga. Så nu framöver så blir det städning av toaletten en gång i veckan, istället för en gång varannan vecka.


Tatueringsplaner

Min kommande tatuering ska bestå av liljor.



image272

Renovering

Ja, som ni ser så håller jag på att renovera min blogg lite. Men nu får den se ut så här tills vidare. Jag har inte införskaffat mig photoshop än, så jag kan inte designa en egen snygg header, utan får nöja mig med det som finns än så länge.

Kanske det finns någon som vill hjälpa mig med designen på min blogg?

Finns ju så många grymma bloggdesigners ;)


image271

Senaste modet i Japan

        

     

Think your shoes are uncomfortable?

     

image263

Feel better?

...

     
     
     
     
     
     
     
     


Sen förstår ni..

Så är jag i full gång redan nu med att hitta nå fina kläder som jag ska ha på mig på bröllopet som äger rum i augusti. Men det är ju bra att vara ute i god tid :)

Nu står det ingenting i inbjudan om damernas klädsel, så jag antar att man får ha på sig vad man vill, så länge det är vårdad klädsel.

Ni som känner mig vet ju att jag är lite smårädd för att ha på mig ljusa kläder. Men till bröllopet så blir det inga mörka kläder, det kan jag försäkra. Så ja, nu ska jag leta vidare :)

Shopping!

Nu är det snart dags för löning igen, och jag har börjat planera in shoppingrundor. Sen har jag gjort en liten beställning från ellos. Har varit på jakt efter ett par gummistövlar, men har inte hittat några som jag tycker om. Vill gärna ha några mönstrade, men som ändå är något diskreta. Och nu har jag äntligen hittat dom perfekta! Dom har visserligen inte jättehögt skaft, men tillräckligt höga för att det inte ska sippra in vatten om man råkar ta ett kliv rätt i en vattenpöl.



Så nu kan jag snart inte längre skylla på dåligt väder för att ta dom där välbehövande promenaderna. Fast ett par regnbrallor skulle ju inte vara helt fel förstås.

Till grillmästarna:

Grillsäsongen är nu i full gång, och med tanke på helgens lovande (?) väder så vill jag ge dig ett tips; Pitegrillen finns nu ute på marknaden. Ett väldigt bra tips till er, om ni har behov av en ny grill den här säsongen. Den kostar endast 5-10 kronor och är faktiskt gratis på vissa ställen!

Du kan hitta dom i följande butiker: ICA, Maxi, Konsum, Coop, Willys Lidl.


På bilden här så kan vi se hur den nya grillen används.
Detta är en lyxvariant med övre galler som kan användas till att hålla maten varm.


image230

Bloggvärde

Min blogg är just nu värd 12532 kr.

Hur mycket är din värd?

Kolla här


image229

...


"En dag så vaknar man, och upptäcker att man är död"


image228


Nu ni!

Nu börjar jag bli hajj på bilddagboken :)


http://sarahburstrom.bilddagboken.se/

Bilddagbok, inget för mig?

För en stund sen kom jag fram till, att eftersom jag nu har köpt en kamera, så skulle det ju vara alldeles förträffligt att skaffa bilddagbok. Så det har jag gjort nu. Men bilderna som jag laddar upp finns ingenstans! Alltså, uppladdningen lyckas, men sen försvinner bilderna bara. Dom läggs inte ut på det datumet som jag har angivit heller. Dom är helt enkelt spårlöst borta. Suck.


Har fått dille på Rent Hus.
Det är så äckligt att det nästan är fascinerande att titta på. 
Förstår inte hur folk orkar leva i all denna skit.

image227

Fullt upp

Jag som trodde att det skulle bli mest slappande den här veckan för min del. Men icke. Det har varit nånting varje dag. I måndags blev jag inringd och jobbade hela dan. Igår städade jag hela huset, och idag for jag och pappa in till stan för att titta ut matta till golv och vägg till duschrummet nere. Om jag inte har berättat det så ska vi renovera duschrummet nere, så nu kommer det att bli massvis för oss att göra ett tag framöver.

Nu ska jag ta mig ett bad. Sen ska jag vira in mig i täcket och vila en stund. Har tankat mp3n med ljudböcker, och just nu lyssnar jag på Magdalena Graafs Det Ska Bli Ett Sant Nöje Att Döda Dig. Så nu blir det slapp för hela slanten.



         

Dagens mest störande

Jag har en liten brun prick i mitt öga.
Jag är drygt 21 och ett halvt år gammal, och upptäckte det idag!
Om ni tittar noga så ser ni den.
Riktigt störigt faktiskt.

image223

Zorro

Visst är han fin?


image219

image222

Mums!

Dom här bilderna lägger jag ut bara för att det är så härliga färger :)

 
image216

 

Min kärlek

Många av er kanske inte vet att jag älskar t-shirtar. Det är det bästa som finns! Jag har köpt sjukt många nu på senaste tiden, och kommer att spendera mer pengar på fler.


Vill ha, och kommer att ha så småningom:






image199






image198


Jag kan fortsätta hur länge som helst..  

...

     

image196

...

image190

Mat

Lilltjejen älskar räkor, och vad kan då vara mer passande än att äta
en riktig räkmacka till middag?


   

Det var storebror som stog för matlagningen idag. Och som alltid så bjuds det på mycket spännande och gott. Idag gjorde han två olika sallader som var sjukt goda!


 

Lilltjejen fick helggodis


   

Sen åt vi tårta


image189

Så nu är åtminstone jag mätt för ett par år framöver :)

Music

Jag har tankat nya mp3:n med så himla mycket bra musik! Just nu har jag dille på Celine Dion. Låtarna som går på repeat nu är Goodbyes (The Saddest Word), och A New Day Has Come. Så jäkla fina!

Har också tankat över Takida, Guns N' Roses, Nickelback. Och snart ska jag lägga över Hoobastank, Within Temptation, Nightwish och Metallica såklart.

Om ni har tips på låtar, album, grupper som ni tycker att jag borde höra så släng gärna in en kommentar :)


By the way, så tycker jag att Celine Dion är så fruktansvärt vacker.

image180

After Work

Förra fredan så lyckades jag byta bort mitt kvällspass. Tur att man har så snälla arbetskamrater som ställer upp! Annars hade jag inte kunnat följa med. Och jag kände verkligen hur roligt det skulle vara att träffa jobbarkompisarna någon annanstans än på jobbet.

Vi gick på GIII och åt. Riktigt bra mat måste jag säga! Vi hade jättetrevligt.

Med respekt för mina jobbarkompisar så nämner jag inga namn, och lägger inte ut några bilder på dom. En av mina jobbarkompisar lyckades få tag i min kamera. Och han hann ta ett antal bilder på mig.


   



När vi hade ätit klart, och när alla hade kissat färdigt så gick vi vidare till The Rock. Och där var det nästan inte en själ. Vi gjorde våra beställningar och satte oss på övre planet. Där diskuterades det musik, graviditeter, barnuppfostran och mycket annat.

Om det inte hade varit för att jag skulle börja jobba klockan 07.00 dagen efter så hade jag stannat kvar längre. Men när läget var som det var så bestämde jag mig för att ta 22.10 bussen hem, vilket var ett smart drag. Jag var nämligen nog trött dan efter. Och det kändes bra att jag inte behövde skylla på någon bakfylla, eftersom att jag endast drack en cider och en orgasm.

Jag har lovat mig själv dyrt och heligt, att jag aldrig, ALDRIG någonsin ska komma till jobbet bakfull! Sådeså!

Vilket fall som helst så blev det en trevlig kväll. Tack allihopa!

Bröllop!

Häromdagen fick jag ett brev på posten.
Jag är inbjuden till bröllop :)
Jag kommer gladeligen!

 

 
 
 


Uppdatering

Nu har jag jobbat ovanligt mycket den senaste tiden. Men det har inte gjort mig ett dugg. Jag tycker som sagt att det är sjukt kul att jobba. Jag älskar det!

Skulle egentligen ha jobbat i morgon och på lördag också, men mitt på dan idag så började jag känna mig tussig. Tog tempen som visade att jag hade feber. Och nu har jag fått en irretersam smärta i halsen. Det här kom fruktansvärt olämpligt.

Så helgen ska jag tillbringa hemma. Men sen om jag tillbringar den mesta tiden nerbäddad vette fasen. Storebror + sambo + dotter kommer, och det ska visst bli ett hejdundrandes kalas här. Nej, det är ingen som fyller år eller liknande. Men vi ska grilla, äta tårta, godis och chips i massor! Det blir nog mys det. Ska försöka hänga med så mycket jag orkar.

För nån vecka sen så hade jag äntligen en dag ledigt, så jag åkte in och fick äntligen träffa Kicki, Pether, Agnes och Rasta! Agnes låg och sov när jag kom, och hon sov länge! Hon hade varit vaken större delen av dagen innan. Så hon var nog ganska trött.


Jag blev kär så fort jag såg den här lilla tösen. Hon är så fin!
Nu längtar jag tills jag får träffa Evangeline och hennes föräldrar :)


image171

Gissa magen!

Vems mage är det här?


image170

Skrattanfall

Elin Bengtssa in action!


 

 

 

 

Efter typ en halvtimmas konstant skratt så såg hon ut så här..


Saker och ting börjar ordna upp sig

Allt ser inte lika mörkt ut längre.
Kanske allt kommer att bli till var det en gång var?

1 maj

Och jag jobbar. Har jobbat alla dagar hittills den här veckan, och kommer att jobba alla dagar veckan ut. Känns kul! Jag älskar ju mitt jobb.

Snart är det dags. Jag är nervös, på två olika vis. Men det kommer säkert att gå bra.

RSS 2.0