Bröllop och dop!

Dagen började med att jag vaknade vid 04.00 och kunde inte somna om. När Tommy och Isabell hade vaknat så åkte vi ut till festlokalen och ställde i ordning det sista. Sen upptäckte vi att klockan helt plötsligt var 13.30, så då var det bara att stressa till pappa där vi skulle göra oss i ordning. 14.50 åkte vi mot kyrkan, så vi hann dit i tid!


Vi tågade in till det underbara stycket Canon In DPuss puss!
Herr och fru FalkesjöIsabell med sin fina faster/gudmorEfter kyrkan åkte allihopa till Bringåsen där det blev fest. Festen var underbart rolig och helt fantastisk! Vi hade levande musik i form av min pappa och hans kompisar, vilket var väldigt uppskattat.

Menyn:

Förrätt
Välkomstbål och olika tunnbrödsrullar

Huvudrätt
Kallskuret (rostbiff, plommonspäckad fläskkarré, kycklingfilé)
potatisgratäng, rödvinssås.


Efterrätt
Underbart god bröllopstårta

Mina underbara vänner Ida och Lotta var toastmadammer, och hade mycket roligt planerat :)Vi vill tacka alla som var med oss på våran dag. Och tack för alla jättefina presenter vi fick!
Tack till alla som på något vis hjälpte oss före, efter och under självaste dagen!

Och ett speciellt stort tack till Karin, Evert, Ida, Lotta, Annelie, Andreas, pappa, Anette som hjälpte till med förberedelserna och som hjälpte till att städa på söndagen. Tusen tack!


Bara massa strul

Först gjorde jag ett nytt mailkonto, som jag senare inte kunde logga in på. Så gjorde jag ytterligare två stycken, och kunde inte logga in på dom heller. Så min vanliga mail och min blogg får vara kvar. Skulle bli ett jäkla strul med bloggbytet ändå, eftersom att jag hade tänkt att kopiera alla gamla inlägg till den nya, och det skulle ju ta i runda slängar hundra år.

Så det är den här bloggen som gäller, och mailadressen: sarah.burstrom@hotmail.com

RSS 2.0