Kärlek





Allt har gått så snabbt
Men det spelar ingen roll, för allting känns så rätt och så bra.
Det var länge sen jag kände mig så glad som jag gör nu.
Jag är lycklig, lycklig med dig Tommy.

Du är underbar

Jag älskar dig

Nu jäklarns!



Nu ikväll tog jag min sista snus
!
Det ska funka den här gången.

Utmanad av Kicki


Jag är utmanad av så många att jag inte orkar med alla utmaningar, men jag valde en iallafall.

1. Är du nöjd med ditt namn eller önskar du dej ett annat? Jag är nöjd.

2. Saknar du något i ditt liv? Ja.

3. Sommar eller vinter? Sommar.

4. Vad var det första du la märke till hos din partner, som du föll för? Charmen.

5. Vilken är den bästa julklapp du fått? Svårt. Kommer inte på någonting nu

6. Påverkas du av media, och alla s.k ideal? Ja, tyvärr så gör jag det.

7. Vart i världen skulle du helst vilja leva? I närheten av vänner och familj, precis som jag gör nu.

8. Finns det något du ångrar att du gjort? Massvis.

9. Hur många barn vill du ha? Ett, möjligen två.

10. Har du återkommande drömmar? Ja.

11. Om du fick äta en maträtt resten av detta år, vad skulle du välja då? Tommys underbart goda kyckling som är min nya favoriträtt!

12. Märkes kläder eller inte? Jag köper och använder kläder jag tycker om, och sen om det är märkeskläder eller inte spelar ingen roll.

13. Vart ska du/ni fira jul? Hos Annelie, Andreas och Evangeline :D

14. Har du ett Nyårs löfte? Nej. Inte än iallafall.

15. Vad har du för planer för dagen? Eftersom att det är ny dag nu då så har jag himla mycket jag ska göra. Städa, tvätta, bädda rent i sängen, ta ett bad, längta efter Tommy, också kommer svärföräldrarna hit på middag :)

Jag utmanar: Alla!


Fungerande internet igen


Jag råkade slita med mig bredbandskabeln när jag skulle gå ut från sovrummet för några dagar sen, och det resulterade i att internet strejkade, men nu har världens underbaraste fixat och donat, så nu funkar det som det ska.

Bilder och sånt från helgen i Åre kommer snart. Vi hade det sjukt bra där! :)
 

Slapp vecka


Mm, jobbar endast två dagar den här veckan. Idag och på torsdag. I helgen åker jag och Tommy till Åre för att ta det lugnt och ha det allmänt bra. Och efter helgen så hämtar vi vårat Guitar Hero World Tour! :)

Flickor, skulle vi hitta på någonting i morgon? Jag är ju ledig både i morgon och på onsdag :)

Frida, träffas antingen i morgon kväll eller på onsdag? :)

Ikväll har vi Ida och Martin på besök


Vi har druckit kaffe och fikat almondytårta. Och nu sitter jag och Ida och blir lite småupprörda på våra pojkvänner som inte tar någon hänsyn till oss vad gäller tv-spel :P

I morgon ska jag iväg och klippa lilla N. Hon ska ta dagiskort på måndag, och då undrade hennes mamma om jag ville klippa henne. Sist jag klippte henne blev hon jättefin i håret :)

Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är att jag har Tommy i mitt liv. Han är världens underbaraste kille. Idag pratade vi lite hit och dit om allt möjligt, när han helt plötsligt bara säger; Vad vacker du är. Han är helt underbar, och han får mig att känna mig vacker. Jag älskar honom.


Jag älskar dig Tommy.♥


Fullt upp


Igår var det fars dag. Vi var hem två gånger till Tommys föräldrar och fikade. Mums! Vi bjöd Johnny och Wenke på middag. Och håll i er nu! Nummer ett: JAG lagade maten igår. Nummer två: Jag lagade fisk, och åt det faktiskt, och det gick bra :D

Igår kväll skjutsade Tommy mig, Sara och Annelie hem till Kicki. Vi kikade på tv, surrade om allt möjligt och gosade med Agnes. Jättekul! Älskar att umgås med er tjejer!

I lördags jobbade jag. Skulle ha jobbat igår också, men det gick ju som det gick. Jag tog mig inte iväg på jobbet. Efter jobbet i lördags så for jag hem och tog en snabbdusch, sen raka vägen till Barnens hus för att köpa födelsedagspresent åt Elias, och sen hem till Anders och Jessica där det var födelsedagsfirande för både Elias och Jessica. Det var väldigt trevligt, enda tills jag fick fruktansvärt ont i ryggen. Så vi åkte hem efter en stund.

I fredags så hade vi fullt upp. Vi var ner på stan och uträttade lite ärenden, fixade bland annat ett busskort till mig. Köpte hårfärg gjorde jag också. Så nu är jag riktigt rödhårig. Det blev så mycket färg över, och Tommy ville gärna färga håret han också, så han är också rödhårig. Sen var vi och storhandlade mat. En pinfull vagn plus lite till för dryga tusenlappen. På kvällen där så kom Johnny och Wenke över på middag. Tommy lagade sin goda kycklig, som jag ÄLSKAR.

Det händer så mycket nu för tiden, och jag älskar det. Vi åker och hälsar på Tommys föräldrar och syskon, dom kommer och hälsar på oss. Sara kikar förbi då och då, vi åker och hälsar på Kicki och Pether ibland. Vi hittar på saker mest hela tiden, och jag tycker att det är så kul. Från att ha varit jättetråkig och trött hela tiden (sömnproblem) så gör jag saker hela dagarna, jag sover som jag ska, och jag sover bra. Vilket är jätteskönt.

Ne, sista rycket nu på jobbet, sen hem och äta.

Ojsan


Ja, gud vad dålig jag är på att uppdatera! Antingen så jobbar jag, eller så är jag och Tommy ute och ränner, eller så orkar jag helt enkelt inte. Men nu var det hög tid kände jag.

Vi har hunnit med mycket den senaste veckan. Förra fredagen så bjöd vi hem svärföräldrarna på middag. Jättetrevligt! Förra lördagen så var vi bjudna hem till Kicki och Pether på halloweenfest. Jättekul! Förra söndagen så fyllde Karin år, så då var vi dit och gratulerade henne och fick jättegod middag och gott fika :)

I onsdags så blev vi bjudna hem till Johnny och Wenke på middag. Vi fick tacos. Gott! Jag och Tommy skulle egentligen äta stuvade makaroner och korv. Efter middagen så kikade vi på bilder från Bulgarien, också blev det lite guitarhero förståss :)

Ikväll så var vi bjudna hem till Idas Martin. Emelie och Charlie kom också :) Vi drack glögg, åt lussekatter och pepparkakor. Mys :)

Och mitt uppe i allt det här roliga så har jag jobbat. Det är kämpigt att ta sig upp så svinigt tidigt på mornarna, men det är absolut värt det.

I morgon, eller senare idag blir det ju, så har vi fullt upp. Vi ska åka ner på stan och köpa hårfärg och hårspray till mig, också ska vi kika på en halsduk åt Tommy. Sen ska vi fixa ett busskort till mig, sen ska vi på Jula och titta på däcksidor till bilen och lite annat. Och efter det så ska vi åka och storhandla. (Från och med i morgon har vi förbjudit oss från att åka och handla var och varannan dag. Nu har vi gjort matschema för två veckor framöver och har gjort handlingslapp. Kommer att bli mycket billigare så.) Och efter det så behövs det städas här.

Måste bara berätta en till sak. Häromdan så förhandsbokade jag och Tommy Guitar Hero World Tour! Hela paketet kostade 1800 kr, och då följer det med trumset, en gitarr och en mic. Men då fanns det ett erbjudande där man fick köpa till en extra gitarr för 100 kr. Självklart tyckte både jag och Tommy, eftersom att en gitarr i butik kostar runt 500. Preliminärt så släpps det nu den 21:a, och då kommer vi att kunna hämta ut det på posten den dagen. Fast vi kommer med största sannolikhet att hämta ut det den 24:e, eftersom att vi åker till Åre och roar oss 21:a till 23:e.

När vi kom hem från Ida och Martin ikväll så tappade jag upp en skumbad. Tommy tände ljus inne i badrummet och släpade med sin laptop dit. Vi låg säkert en timme i badet, kikade på film och hade det allmänt gott. Lite trångt var det, men finns det hjärterum så finns det stjärterum :). Jättemysigt!

Ne, nu är det dags att sova. Meningen var att det bara skulle bli en snabb uppdatering, för jag är så himla trött. Men det blev ett väldigt duktigt inlägg till slut :)

Sov gott!

Sådär ja


Jag sitter här, utklädd och klar för att åka. Tommy ligger i badet och njuter.

Det är underbart att vara sambo :D. Jag älskar dig Tommy!

RSS 2.0