Jag vann :)


Jag vann tävlingen om fertilitetspaketet!
Jätteglad blev jag! :D

Tack så mycket TheSheDevil och Testlagret!

Tips om tävling


Nu har min vän Kicki dragit igång en tävling på Ekogatan i sammarbete med babybegreen. Man kan vinna bodylotion och shampoo/bodywash som man likaväl kan använda på sig själv som på sitt barn. Det är ekologiskt, miljövänligt och rättvisemärkt! Bra va?


Nu har ju inte jag barn, så därför lämnar jag plats åt er som har barn istället :)
Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen.


Tävlar


Erkännande nummer ett: Jag och Tommy försöker bli med barn.
Erkännande nummer två: Det har hittills inte gått så bra.

Därför blev jag sugen på att tävla om ett fertilitetspaket.
Det är TheSheDevil som anordnar tävlingen i sammarbete med Testlagret.


Vill du också vara med och tävla?
Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen.


Sjuttioelfte förkylningen


Jag vet inte vad som står på med min kropp, men nu är jag klen igen. Ordentligt täppt i näsan, hostig och febrig. Jag tror att en bidragande orsak är att jag tror att jag är frisk, också klär jag inte på mig ordentligt när jag går ut. Sen är det många andra runt omkring som är förkylda, så man drar ju det här eländet emellan hela tiden.

Hur som haver, man kan inte låta lägenheten rasera ihop bara för att man är sjuk (vilket den redan har gjort känns det som. Det ser ut som en svinstia här!). Så nu är det bara att sätta igång med disk och annat tråk.

IKEA



Vi åkte vid 08.00 i fredags, och kom inte hem förrän vid 21. Riktigt rolig dag, men den gick grymt snabbt. Jag handlade inte så mycket märkvärdigt. Mest nödvändiga saker. Men jag och Tommy planerar en IKEA-resa i slutet på sommaren, och då blir det nog lite nya möbler såsom bokhylla till vardagsrummet, hyllor och förvaring till kontoret och komplett inredning till klädkammaren.

Jag köpte bland annat det här:



Spotlight till kontoret


En 10-liters gryta


Ett smart rivjärn




En snurrbricka


En arbetslampa till kontoret



Fler lampor



En ballongvisp



En stor bunke i rostfritt stål


Härliga fredag!


Nu äntligen är jag frisk. Ingen mer förkylning, och magsjukan varade bara under en natt. Så nu tycker jag att jag har varit sjuk färdigt för i år :P

Om cirka tre timmar så sitter jag och Elin i bilen på väg mot IKEA. Det blir en riktig tjejdag med shopping och skratt. Underbara Elin! Ska bli jättekul! Igår konstaterade jag att det är minst fem år sedan jag var på IKEA sist.



Igår fyllde älskade Tezz år. Så det blev fika och massa prat. Emelie.H och hennes fina dotter C var också med, vilket var jättekul, eftersom att vi träffas så sällan.

På söndag är det alla hjärtans dag. Jag har funderat och klurat på en present till Tommy, men har kommit fram till att det inte blir något materiellt ting. Istället så ska jag föreslå att vi tar ett långt skumbad, sen ska han få massage och fotvård tänkte jag. Kicki, har du något tips på massageolja som inte är dålig för huden? (Gärna någon som luktar gott) Jag hoppas även på att få lite massage själv :) Sen blir det lite god mat och kanske en film.


Vad ska ni göra för eran älskling på alla hjärtans?

Magsjuk


I lördags åkte jag och Tommy hem till storebror, Elin, Nova och Leeah. Tommy och Markus lagade jättegod mat. Hemmagjorda hamburgare, hembakat hamburgerbröd, hemmagjorda strips. Efter maten så spelade vi två omgångar TP, och sen tittade vi på kort. Himla trevligt hade vi :)

Mindre trevligt blev det när jag och Tommy kom hem igen. Jag började må jättedåligt. Ett sjujäkla magknip och illamående som inte var av denna värld! Jag la mig i soffan och somnade till en stund, och när jag vaknade igen så trodde jag att det hade gett med sig, men inte. Jag var uppe i princip hela natten och kräktes. Hann bara lägga mig i sängen så var jag tvungen att kuta igen.

Det tog emot att tacka nej till jobb för andra gången den här veckan. En jobbarkompis ringde igår och frågade om jag ville komma och jobba, men det gick ju tyvärr inte. Känns verkligen inte bra.

När jag tänker efter så är januari och februari riktiga skitmånader för min del! Om jag inte minns helt fel så var jag ofta sjuk under den perioden förra året, och även året innan det.

Ja ja, det är bara att hoppas på att jag inte åker på nåt mer skit nu.

Sjuk och rastlös


Det har verkligen inte blivit mycket gjort för mig dom senaste dagarna. I vanliga fall tycker jag om att joxa på här hemma, ta fram dammsugaren en sväng, städa toaletterna, sortera in räkningar i pärmar, baka. Men jag har varken haft lust eller ork till det nu. Inte så konstigt med tanke på att jag är sjuk. Samtidigt som jag inte har orkat göra någonting så har jag kännt mig rastlös. Hur löser man det? Nu känner jag iallafall att jag är på bättringsvägen. Skönt.

Jag blir alldeles brydd över mig själv! Förut idag så såg jag att jag hade fem missade samtal och tre olästa sms på telefonen. Bland annat så hade jag fått ett sms från Tezz där hon skrev att hon hade varit och plingat på här. Sover jag så djupt att jag varken hör telefon eller ringklocka? Jag brukar flyga upp ur sängen när telefonen ringer, men inte nu tydligen.

Senare idag så ska jag åka med Elin och handla lite. Jag orkar inte sitta inne längre, även fast jag lovade mig själv att inte kliva upp ur sängen förrän jag var helt frisk. Kylskåp och skafferi måste fyllas på trots att man är sjuk.

Kanske man ska göra ett till tappert försök att sova? Jag vaknade för en stund sen av att Tommy och Zorro snarkade i kör. Sötnosar.




Nu är jag less på det här!


Min förkylning har tagit om ytterligare en gång (tredje eller fjärde gången nu), och jag har inte varit riktigt frisk sen innan jul. Så jag får hålla mig undan ytterligare ett par dagar. Jag som hade tänk att jag skulle gå ner till svärmor någon dag och börja sticka, träffa Annelie och Kicki, träffa Lotta, träffa Ida, träffa Tezz.

Nu ska jag ta mig ett bad och hoppas att det känns lite bättre sen.

RSS 2.0