Tyvärr


Jag och Tommy har pratat igenom det här med utlandsresan ordentligt och kommit fram till att det får vänta till nästa år. Jag hade verkligen sett fram emot en härlig resa med min älskling, men nya vinterdäck till bilen känns mer viktigt faktiskt.

Vi har också kommit överens om att vi ska renovera köket. Så nu kikar vi på golv, tapeter och kakel. Den ena idén efter den andra ploppar upp i huvudet, och jag undrar just om vi någonsin kommer kunna bestämma oss. Det återstår att se.

Skulle egentligen jobba 7-14 idag, men igår kväll började någonting som jag anade var ett migränanfall. Nog för att jag har haft lite migrän idag, men inget jätteallvarligt. Men det var så pass att jag verkligen inte kunde jobba med tillståndet.

Trots att jag har varit dålig idag så har vi storstädat här hemma. Det behövdes verkligen!

GRATTIS till min älskade vän Tezz som blev mamma i lördags! Puss på dig och lillkillen.


Ne, nu ska vi kolla vidare på kakel.

Sockersjuka?


Jag blev utmanad av Kicki att skriva ner allt onyttigt man äter om dagarna i en vecka. Jag har tyvärr inte haft någon tid alls till att sitta vid en dator. Så jag ska göra utmaningen när jag vet att jag har lite mer tid.

Dags att ta kontakt med en läkare. Någonting är konstigt. I två veckors tid nu har jag varit onormalt trött. Har mest legat i sängen dom dagar jag inte har jobbat, och även gått och lagt mig direkt när jag har kommit hem från jobbet. Mår jättedåligt vissa dagar. Illamående och allmänt dåsig. Sen i måndags har jag haft domningar i armar och händer. Det är säkert inget allvarligt med det, men när det börjar bli flera gånger om dagen så känns det lite olustigt.

Ni som känner mig vet att jag har mörka fläckar i nacken och lite frampå halsen. Fick veta av Ida igår att det kan vara ett tecken på diabetes. Men jag har ju haft dom där fläckarna i många år. Min storebror har likadana. Nåväl. Värt att kolla upp det iallafall.

Jag blev ju tvungen att googla diabetes. Eftersom att en nära släkting har sjukdomen så bör jag nog kolla upp mina problem.

11 tecken på diabetes:

Törst
Stora urinmängder
Överdriven trötthet
Högt blodtryck
Oförklarlig klåda
Överdriven hungerkänsla
Dålig blodcirkulation
Oförklarlig viktminskning
Svimfärdighet
Sår som inte vill läka
Domningar och stickningar i händer och fötter

Hemligheter :)


Den här veckan jobbade jag endast två dagar. Så igår var jag ledig, och resten av den här helgen är jag också ledig. Så himla skönt att få vara hemma hos Tommygubben ett par dagar. Jag saknar honom så mycket när jag är i Lit och jobbar.

Klockan 09.00 idag blir jag hämtad av en god vän. Vi ska fly till hemlig ort i ett par timmar och ägna oss åt sånt som vi tycker är roligt. Tommy vet att jag åker, men han vet inte vart jag ska. Det märks nog när jag kommer hem skulle jag tro.Varför har jag en blogg?


Jag skriver ju aldrig :P

Det är mycket jobb nu i juli. Roligt! Och ännu roligare är det att jobba nu när man verkligen har ett mål om att lägga undan alla pengar man kan till resekassan. Det ligger några tusen där redan, men vi behöver ett par tusen extra till shopping, utflykter och andra nöjen när vi väl är utomlands. Vart vi ska åka har vi inte riktigt bestämt oss för. Men vi har några månader till på oss att fundera. Spelar ingen roll vart vi åker egentligen, bara jag får komma till ett annat land!

Förra veckan var intensiv med långa arbetspass. Nu jobbar jag onsdag och torsdag den här veckan och är ledig hela helgen. Och då ska jag vara hemma med Tommy. Får se vad vi hittar på.

Igår for vi iväg till IXO för att köpa lite fler plastblommor. Jag och Tommy är rörande överens om att det inte är någon mening att vi köper fler levande växter till våran lägenhet. Någon månad efter att jag flyttade in så for vi iväg och köpte blommor och krukor för nästan 2000 kr då Tommy endast hade en kaktus. Inte helt oväntat att kaktusen fortfarande lever, men alla andra blommor vi köpte dog en efter en pga den jobbiga luften i lägenheten. Så nu har vi börjat köpa fina plastblommor istället. Praktiskt på många sätt.

Vi for vidare till el-giganten för att kolla på en ny dator åt Tommy. Det slutade med att jag äntligen köpte en laptopväska passande för min lilla dator och sen stog vi på vitvaruavdelningen och drömde om ny kyl och frys. Vi köpte även en hårtrimmer till Tommy, som funkade alldeles utmärkt. Dock så har Tommy redan hunnit slarvat bort en pinal till den. Sist på våran shoppingrunda blev ICA kvantum.

Lite senare idag ska jag ta tag i lite städning. Tommy ska tvätta på eftermiddan. Jag kan dessvärre inte dammsuga eftersom att vi måste försöka hitta pinalen till hårtrimmern som Tommy lyckades slarva bort. Någonstans på golvet ligger den, men vart?

Jag har fått dille på hemsidor som Bluebox och Coolstuff. Jag kan sitta och kika hur länge som helst, och jag har gjort långa listor över saker som jag skulle vilja beställa. Här är några av sakerna jag skulle vilja ha :).


Flaska för tvål, schampo eller diskmedel. Från Bluebox.
Blandare för salladsdressing. Från Bluebox.
Hållare för disktrasa. Från Bluebox.


Fönsterskrapa. Från Bluebox.Hållare för toalettrullar och tidningar. Från Bluebox.
Pump för tvål och lotion, eller tvål och diskmedel. Från Bluebox.
Salt och pepparkar. Från Bluebox.
Servettställ. Från Bluebox.

RSS 2.0