Lördag

Jag och älskling var på banken i torsdags. Gick jättebra. Fick mycket gjort där! Fixade med handpenningslånet, flyttade hemförsäkring och bilförsäkring till swedbank och massa andra saker. Har även tagit mig i kragen och beställt ett nytt ID kort.

Nu har vi bestämt oss för att sätta igång och renovera. Första och faktiskt viktigaste projektet blir klädkammaren, som ska bli en riktig klädkammare. Just nu förvarar vi städgrejer och lite annat där inne. Och vi har inte så mycket förvaring till våra kläder, så därför börjar vi med det. Tommy var iväg och handlade lite verktyg och andra småsaker som man behöver. Han köpte även spackel och vägg&tak-tvätt. Så i morgon ska vi fli ur klädkammare och kontor och sätta igång och tvätta tak och väggar!

Idag har vi äntligen monterat upp nya duschdraperi-skenan! Vi har ju badkar, och måste alltså ha en anordning med ett hörn. Och stången som satt där förut satt bara fast i väggarna, ingenting i hörnet alltså, så stången har liksom hängt ner. Men nu sitter det en ny och bra anordning där, så nu behöver vi inte vara oroliga för att det ska rasa ner.

Tommy ligger i badet, och jag ska snart gå ner till tvättstugan och vika ihop det sista. Vi hade så sjukt mycket tvätt, så jag höll på att svimma igår när jag skulle sortera tvätten i olika kassar! Men nu är allt tvättat tack och lov.

Kommentarer

Här skriver du:

Du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)


Har du en blogg?Så, vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0