Senaste nytt

Ja, jag vet inte om jag har så mycket spännande att berätta.

I onsdags så sa jag till Tommy att jag måste få en paus från allt stök hemma. Så vi packade våra väskor och åkte ut till pappa i Lit. Tommy har varit hemma på dagarna och jobbat på med köket, och jag och Isabell har haft det lugnt och skönt hemma hos pappa. Lite orättvis arbetsfördelning. Men som tur är så tycker Tommy att det är roligt att hålla på.

Annars då? Ja, vi försöker hela tiden att få till någon slags ordning på allting, men det går inte. Så det är bara att acceptera att det kommer att vara stökigt tills vi är färdig med köket. Det är ju inte så mycket kvar nu. Just nu får Tommy hjälp av Andreas med tapetseringen, sen är det bänkskivan som ska sågas till. Sen är det lite småfix med lister och sånt. Sen ska vi börja montera lådor och hyllplan och hänga upp skåpdörrar. Och sen ska vi få hjälp av Anders med kaklet.

Jag längtar tills allt är klart, så man får börja ställa in i skåp, hänga upp gardiner, montera ihop nya bordet och stolarna, hänga upp någon tavla kanske, sätta upp dom nya lamporna.

Jag måste få skryta lite. Tommy har varit så himla duktig! Han har grejjat på i köket, och samtidigt hjälpt mig med Isabell när jag har mått dåligt. Han har gjort det så bra, och köket kommer att bli så himla fint!

Kommentarer
Skrivet av: Sofie

<3 Verkar vara en duktig karl du har!

2011-07-21 - 03:55:55
URL: http://sofiiiz.bloggspace.se

Här skriver du:

Du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)


Har du en blogg?Så, vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0