Vecka 36 (35+2)

Senaste tiden:

Jag har blivit faster till två fina tvillingflickor! :) Så nu är jag faster till sammanlagt fyra fina flickor som jag älskar så mycket! :)

Jag är ett riktigt hormonmonster just nu. Kan börja gråta för ingenting, men ibland finns det verkligen anledningar också. Jag tänker mycket på mamma nu, och hur det hade varit om hon hade levt. Då hade hon varit farmor till tre stycken, bonusfarmor till en och snart mormor till en. Hon hade älskat sina barnbarn mer än någonting annat i hela världen, och jag är så ledsen och arg för att hon inte fick leva och njuta av dom.

Jag har sammandragnings-maraton mest varje dag. Ibland gör det ont, men oftast känns det bara obehagligt.

Jag blir så fort trött. Häromdagen så åkte jag in till stan och fikade med mina flickor, och efteråt gick vi en liten runda på stan. När jag kom hem sen på eftermiddagen så var jag så trött att jag höll på att slockna när jag och älskling åt middag.

Vi åkte in på förlossningen tidigare i veckan, för vi trodde att tösen var på väg. Jag var helt säker på att det var riktiga värkar jag kände, men inne på förlossningen så konstaterades det att tösen inte hade några som helst planer på att komma. Hon mår så gott i magen så! Troligen så var det lite kraftigare förvärkar jag kände av.

När jag var till BM förrförra veckan så tyckte hon att magen hade blivit väldigt stor på bara två veckor. Och mycket riktigt, när hon mätte magen så hade den växt som ogräs! Jag låg ganska högt över kurvan. Så hon misstänkte att det kunde vara grav-diabetes (bäbisar kan bli väldigt stora av det). Så i onsdags var jag iväg och gjorde en glukosbelastning som visade att jag inte har diabetes. Skönt! Men från fredagen den 22:a till i onsdags den 26:e så hade magen växt en bit till! Så BM skickade en remiss till specialistmödravården på en gång. Så nu på tisdag ska jag dit för ett tillväxtultraljud för att se hur stor tösen är. Är hon mycket för stor så kan det bli frågan om igångsättning ganska snart.

Vi har börjat föräldragrupp. Även om man redan läst och hört det mesta som tas upp där så tycker jag att det är superbra! Kul att få träffa andra blivande föräldrar som bor i närheten.

Tösen verkar älska musik! Pappa Tommy höll telefonen framför magen häromdagen, och hon dansade som det kändes :) Och ibland när jag sjunger för henne så känner jag (troligen) ett knä eller nånting som åker fram och tillbaka över magen. Favoriten verkar vara Bä bä vita lamm :)


Det blir mest bara gravid och bäbisprat här på bloggen :)


Här kommer en bild från förra veckan:


Kommentarer
Skrivet av: zandra

Men som vi sa, din blogg - ditt ämne :)

Det var roligt att träffa dig häromdagen!

Fortsatt lycka till så ses vi säkert snart igen.

2011-01-29 - 23:19:27

Här skriver du:

Du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)


Har du en blogg?Så, vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0