Vecka 25 (24+5)

Det har hunnit hända lite grejer sen jag skrev sist. Bland annat så har jag börjat jobba igen efter två veckors (välbehövlig) sjukskrivning. Jag har fortfarande ont, och ibland väldigt ont. Men inte så ont att jag knappt kan gå. Hoppas att jag inte behöver uppleva det något mer.

I söndags så kände jag mig så ledsen, orolig, panikslagen och rädd att jag var tvungen att ringa till förlossningen och fråga vad jag skulle göra. Hade nämligen inte känt av bäbis någonting alls under hela helgen, och min första tanke var väl att jag hade lyft för tungt på jobbet så att någonting blivit fel. Pratade med en barnmorska och hon sa "Kom på en gång!". Hjälp, tänkte jag. Nu är det allvarligt.

Vi kom in på förlossningen och möttes av en supergullig barnmorska som genast höll mig om ena axeln och bad mig att gå in i undersökningsrummet på en gång. Efter inte mer än 15 sekunder så hade vi läkare, barnmorska och barnmorskestudent inne på rummet som hjälpte mig. Dom lyssnade på hjärtljuden, gjorde ultraljud och tog (säger man tog?) kurvan. Men vad dom kunde se så mådde lilla prinsessan alldeles utmärkt, och jag började förstås storlipa när dom berättade det. Lilla tösen var tillochmed så aktiv att det var omöjligt för läkaren att kunna mäta blodflödet i navelsträngen. Hon fick bara suddiga bilder.

Så igår fick jag en tid på specialistmödravården för ännu ett ultraljud. Och allting såg så bra ut så! Fick se så tydliga bilder på lilla hjärtat. Hon snurrade runt och gjorde jättemycket rörelser med händerna och fötterna. Fick tillochmed se en tydlig och fin bild på hennes ansikte :)


Ne, nu ska jag krypa ner i badet tillsammans med mannen i mitt liv ♥

Kommentarer
Skrivet av: svärmor

Kramar <3<3

2010-11-16 - 19:37:57
Skrivet av: Karin

Hej, har hittat din blogg på nåt vis å kikar in ibland för å se hur ni har det =)

Va bra att du ringde så du fick komma in å kollla, detta mår ju både du och lilla bäbisen bara bra av. man slipper gruva sig så...hoppas ni fortsatt får må gott!!!

2010-11-16 - 23:09:41
URL: http://nogg.se/macawi
Skrivet av: Annie

Skönt att allt är bra :) Haha hur fasen orkar du bada med Tommy?! Andreas skulle ha fått skäll om han försökt krypa ner i badet och tagit plats när jag var så gravid ;) Puss!

2010-11-17 - 09:14:12
URL: http://anneliemedmera.blogg.se/
Skrivet av: kickan

Lägg upp ett nytt kort på bebis är du snäll.. och skönt att allt är bra :)

2010-11-17 - 21:11:42
URL: http://kick86.blogg.se/
Skrivet av: anki

Glömde säga lycka till när jag såg dig på service..du blir en supermamma det vet jag å allt kommer att gå bra att vänta barn är en orolig tid och kroppen ställs helt om och man blir känslig av det minsta lilla ta det lugnt på jobbet å kör inte slut på dig själv bara

kram Anki Salomonsson

2010-11-18 - 08:43:24
Skrivet av: Sarah

Tack så jättemycket Anki! :) Kram

2010-11-21 - 16:25:21

Här skriver du:

Du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)


Har du en blogg?Så, vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0