Hua


Usch vilken hemsk dag det har varit idag. Jag har bara legat. Om inte i sängen så på soffan. Jag har varit så trött och kännt mig så hängig. Jag skulle egentligen ha behövt städa lite, men det får bli en annan dag.

Det känns som att jag inte kommer att vara hemma nästan någonting i sommar. För snart är vi inne i juli, och då jobbar jag ganska mycket. Och jag sover ju hos pappa när jag jobbar många dagar i rad. Jag hoppas verkligen att Tommy vill följa med till Lit när jag ska jobba. Jag får ju Tommy-abstinens!

I måndags packade jag väskan och for till Krokom där Tezz är nyinflyttat i en jättefin lägenhet. Hemma hos oss skulle några killar måla balkongen och fönstrena och jag ville inte vara hemma och i vägen då. Så jag sov hos Tezz. Från Tezz balkong har man utsikt över grannhuset, och när vi stog där ute och bara kikade runt lite så får jag syn på en kille, i kanske 20-25 års åldern som står ganska nära fönstret och runkar. Jag och Tezz visste inte om vi skulle skratta eller gråta, så vi börjar asgarva och springer in igen. Nog för att både jag och Tezz har sett killar göra sånt förut, men inte just på det viset. Det var halvmörkt ute, och han hade alla lamporna tända. Vi misstänkte att han är en sån typ som blir upphetsad av att bli upptäckt.

Ne, nu ska jag ta och städa ihop lite i köket.

Kommentarer
Skrivet av: Kicki eller Pether

Men USCH!!! Jag hoppas ni ringde snuten ändå.. sånna där idioter kan ju säkert vara farliga! UUUUUUSCH!!!

2009-06-25 - 14:52:17
URL: http://allahososs.blogg.se/
Skrivet av: MaSa

Nog för att det är normalt att runka men inte i ett fönster kanske. Vilka galningar. Kram

2009-06-25 - 19:40:03
URL: http://tiassaxin.blogg.se/
Skrivet av: Kicki eller Pether

Tack älsklingsSarah för kommentarerna.. :D Jag tycker du är duktig du som bryr dig om dig själv. Det gör mig glad. Puss

2009-06-27 - 09:17:22
URL: http://allahososs.blogg.se/

Här skriver du:

Du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)


Har du en blogg?



Så, vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0