Tidsfördriv


Egentligen har jag inte så mycket att berätta. Skriver mest för att fördriva tiden lite. Efter att ha vridit och vänt mig i snart tre timmar har jag nu insett att jag inte kommer att få någon sömn inatt heller.

Är i Lit hemma hos pappa nu. Jag ska jobba senare idag. Jag är så tacksam att jag får sova hos pappa när jag ska jobba. Jag sparar både tid och pengar på det viset.

Fick veta här om dagen att jag och Idas älskling är släkt. Vi är antingen fyrmänningar eller femmänningar. Snacka om att världen är liten :)

Igår hade jag en sån fruktansvärd huvudvärk. Kände mig helt tillknycklad. Inte så konstigt egenligen med tanke på mina sovvanor. Jag tog en ipren och la mig på soffan. Jag somnade och sov till 15tiden. Sen tittade jag mig omkring i lägenheten och konstaterade att jag har varit väldigt slarvig med städningen på senaste tiden. Så jag tog en ordentlig röjning. Känns så skönt med en dammtorkad, dammsugen och skurad lägenhet. När köket och toaletten är kliniskt rena och sängen nybäddad. Då känns det bra!

I morgon ska jag försöka hinna träffa moster+familj en sväng. Sen är jag och älskling bortbjudna på middag. På lördag har vi ingenting planerat. På söndag hoppas jag på ett besök på badet, förhoppningsvis med Kicki, Agnes och kanske Pether?


Måste också säga att just nu tycker jag att den här sommaren är rätt trist. Vart är det fina vädret? Och värmen? Tur att man kan roa sig med att planera en utlandsresa med kärleken till hösten.




Kommentarer
Skrivet av: Kicki eller Pether

Vi går gärna på badet med dig på söndag.. ska inte Tommy med också? Puss

2009-06-12 - 08:51:32
URL: http://allahososs.blogg.se/
Skrivet av: Frida

Fin blogg =)

2009-06-12 - 08:54:32
URL: http://fridaalindqvists.blogg.se/
Skrivet av: MaSa

Kikar bara in och lämnar en helgkram :) Hoppas allt är bra med er. <3

2009-06-12 - 12:27:48
URL: http://tiassaxin.blogg.se/
Skrivet av: Hillevi

Inte hann vi träffas heller :( Men jag kommer ner fler ggr. Kraaam

2009-06-14 - 10:45:31
Skrivet av: Ida

Ja visst var det gulligt? Han vill inte börja blogga, du ska veta hur svårt han hade att skriva ett inlägg, men jag säger som du. Börja blogga Martin! :)

2009-06-15 - 10:25:18
URL: http://jenkka.blogg.se/
Skrivet av: Frida

så lite så =)

2009-06-15 - 11:52:30
URL: http://fridaalindqvists.blogg.se/

Här skriver du:

Du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)


Har du en blogg?



Så, vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0