Mysfredag


För ett tag sen kom Emelie, Ida och Lotta förbi. Dom hade köpt med sig fika från Törners, och jag hade kokat kaffe. Så vi fikade semlor, buddastubbe och.. vad hette bakelsen du fikade Ida? Ja, vilket fall som helst. Det var himla mysigt att fika och surra en stund. Himla roligt att träffa Emelie, som numera bor i Gävle.

Precis när flickorna skulle fara så kom Tommy och Mattias hem. Mattias ska äta med oss ikväll, också sover han över till i morgon, då vi ändå ska fara till Lit, eftersom att jag jobbar.

Det blev så att Tommy hamnade i köket iallafall. Av hundra gånger så lagar Tommy maten 95 av dom gångerna. Jag trodde att jag ändå var hyffsat duktig på att laga mat, men jag är skitkass jämfört med honom. Fast lite synd tycker jag att det är att jag inte fick laga maten till honom idag. Men men, maten misslyckas iallafall inte när han lagar den. Det finns en viss risk för att den gör det om jag lagar den.

I morgon är en bra dag! Tezz anländer till Östersund 06.20 i morgon. Dock kommer jag inte att ha möjlighet att träffa henne då men förhoppningsvis på måndag. Sen ska vi iväg på partaj hos Sara på kvällen. Det kommer att bli skoj!

Mm, det luktar väldigt gott här nu. Ska gå och kika hur det går.

Kommentarer
Skrivet av: Ida

Killevipp heter den. =) Tack för en mysig dag!

2009-02-20 - 19:49:26
URL: http://jenkka.blogg.se/
Skrivet av: Emelie

tack för supermysigt fika! var jättekul!

2009-02-20 - 23:47:27
URL: http://emedfalk.blogg.se/
Skrivet av: Gurrigurran

Det är absolut mysigast när man kan hjälpa till å laga mat :D Alltså att man lagar mat bägge två. Myys. Ikväll blir det FET röj ;) Puss snygging

2009-02-21 - 11:38:56
URL: http://nogg.se/gurran
Skrivet av: Sofia K

Vad snygg blogg, har du gjort den själv?

2009-02-22 - 21:35:22
URL: http://sofiiaknutsson.blogg.se/

Här skriver du:

Du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)


Har du en blogg?



Så, vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0