Ny månad


Tiden står aldrig stilla, även om man önskar att den kunde göra det ibland.

I morse tyckte jag att klockan kunde få vara 04.45 hela dan. Jag hade det så varmt och mysigt i sängen, med fem kuddar lite varstans (ingen av dom under huvudet), ett täcke som jag i sömnen knövlat ihop och använt som huvudkudde, ett annat täcke som jag på något konstigt vänster lyckats tjorva in mig i. Och som om inte det vore nog så låg jag helt på tvären i sängen. Numera är det ingen ovanlighet att jag vaknar med benen uppåt väggen, och huvudet hängandes nerför sängkanten. Jag blir bara mer och mer knepig i sovande tillstånd. Men jag verkar sova gott iallafall :D

Min arbetsdag slutade för en timme sen. Idag har jag varit väldigt effektiv och har hunnit med väldigt mycket. Känner mig nöjd med arbetsdagen. Vi får väl se hur resten av dagen ter sig. Om en liten stund så åker jag, pappa och Ida in till stan och handlar inför Idas fest. Hoppas på att få slumra till i bilen en stund, för nu är jag väldigt trött.

Kommentarer
Skrivet av: Kickan

Bara bra med dig Sara?? :)

2008-10-02 - 19:41:23
URL: http://kick86.blogg.se/
Skrivet av: Stina

Hehe,skönt att höra att ngn fler sover konstigt..

Jag brukar ibland vakna av att Stefan är uppe å flyttar runt på mig i sängen..Tydligen gillar jag också att ligga tvärs över sängen=)

2008-10-02 - 23:03:40
URL: http://makakakaapa.blogg.se/
Skrivet av: Kickan

SV; Bara bra med mig också :)



vi har fortfarande inte fått något jobb ännu,men vi får väl se hur detta går.. :)





kram!

2008-10-03 - 20:31:00
URL: http://kick86.blogg.se/
Skrivet av: TuffLoysan

Hehe.. synd bara att jag inte kan ta åt mig äran efs det inte är jag som gjort designen. Mem kul å höra att den är snygg iaf ;) Tyckte den kändes väldigt jag.

2008-10-03 - 22:33:00
URL: http://tuffloysan.blogg.se/

Här skriver du:

Du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)


Har du en blogg?



Så, vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0