God morgon

Ja, fråga mig inte varför, men nu har jag varit på jobbet i ungefär 45 minuter. Det gick som inte så bra att sova i natt, så jag orkade till slut inte vrida och vända på mig mer, utan klev istället upp.

Jag tog en extra lång dusch, jag åt frukost i lugn och ro, satt och lyssnade på härlig musik medans jag sminkade mig. Och ändå blev jag klar före 6! Bra gjort.

Jag har haft långhelg, vilket innebär att jag har jobbat 12-21 (i fredags), 12-21 igår, 7-21 idag. Också jobbar jag typ resten av nästa vecka också. Det är härligt att jobba! :)

Ne, nu ska jag alldeles strax ta rapport från natten. Men innan jag går så vill jag bara säga att jag saknar följande personer: Annelie + Evangeline, Kicki + Agnes, Sara.H, Ida, Tezz, Lotta, Rebekka, Emelie, Anna, Cissi. Förlåt om jag har glömt nån.

En dröm

Dom senaste dagarna har jag tänkt väldigt mycket på hur skönt det skulle vara att få fara utomlands. Jag har aldrig varit utomlands, så ni kan ju tänka er hur mycket man funderar och fantiserar om hur det är.

Planerna finns på att åka till hösten. Det blir jag, Sara och Anna vad jag vet nu. Jag ska minsann se till att vi träffas snart så att vi kan börja planera. Dom har säkert önskemål om vart dom vill fara. Dom har ju varit iväg förut till olika ställen och vet vad som är bra och inte.

För mig spelar det egentligen mindre roll vart vi far. Bara jag får komma iväg, och se någonting annat. Men det är klart, Cypern skulle ju inte vara helt fel. Man har hört mycket om hur fint det är där. För det är en sol, bad och slappresa vi ska göra. Åhh, det verkligen spritter i kroppen när jag tänker på det!

Den stora drömmen är såklart att få göra en jorden runt resa. Men det blir ett senare projekt. Nu är målet att till hösten få lämna Sveriges gränser. Jag ska göra det, om jag så ska åka själv!



Midsommarhelgen

   
   
     
   
   
   
   

GI

Har jobbat hela den här veckan. Men i helgen är jag ledig. Då kommer storebror + sambo + dotter och firar med oss. Ska bli spännande att laga mat i helgen.

Jag och pappa har nämligen börjat med GI och det här är fjärde dagen. Och hittills går det bra. P har socker, och han har redan märkt stor skillnad på blodsockret. Förut så låg han på tok för högt, men nu har han legat precis lagomt sen vi började. Mycket bra! Dessutom så har jag redan gått ner ett kilo! Så jag är verkligen motiverad till att fortsätta. Igår morse så klev jag upp klockan 4, stack ut och cyklade nästan en mil. Duktig jag!


Jag beställde linser förra veckan

Igår fick jag dom. Det ser konstigt ut på den här bilden, eftersom att pupillen drog ihop sig av blixten. Nästa gång blir det ljuslila eller bruna linser..




Avslutningskväll i Lit

I fredags så kände jag mig något piggare, och bestämde mig därför att traska bort mot hembygdsgården där det var skolavslutningskväll. Jag har varit med och jobbat på några sånna, och vet att det brukar vara rätt så trevligt. Och det var det även den här gången. BoBBo jonglerade. Block 44, Corroded och några lokala band spelade. Mest imponerad blev jag av Inge Jorm, Lits egna Eddie Meduzor :)


   
     
     

Sjukling

Idag har jag legat i sängen hela dan. Har varit förkyld ett bra tag nu, och vissa dagar är värre än andra. Idag var en av dom värsta dagarna. Så halstabletter, näsdukar och nässpray har gått åt som smör i solsken idag. Har hunnit kika igenom en hel del filmer också. Irene Huss filmerna och Arn bland annat. Hoppas på att  jag mår lite bättre i morrn så att jag orkar busa med Nova :)



Onsdagen.

Igår tog jag en sväng in till stan igen. Ville så gärna passa på att träffa Kicki, Agnes, Annelie och Evangeline när dom ändå skulle ner på stan. Annelies gulliga mamma var med också :). Vi strosade runt lite, och jag tyckte att det var så kul när både Kicki och Annelie ville gå in på vissa affärer samtidigt, för då fick jag passa på att prata med småtjejerna lite och dra vagnarna, *glad* :).

Efter en stund så drog sig Annelie, Evangeline och Annelies mamma hemöver, så jag, Kicki och Agnes gick och tog en fika tillsammans med Moa på pause. Jättemysigt. 

Väl hemma i Lit så bytte jag om till skitkläder och stövlar. Jag och storebror köpte nämligen ett dammpaket till pappa häromdagen. För en damm brevid huset är någonting han verkligen har önskat sig i många år. Så idag satte vi igång och grävde och fyllde duken med vatten. Just nu ser det inte så fint ut, men vi ska plantera blommor och växter runtom dammen senare. Framtida projekt blir att gräva ut en liten bäck från dammen och ner till älven. Det kommer att bli jättebra och fint när det är helt klart :) 




Spakväll

I förrgår blev det en shoppingrunda på stan igen. Lite nödvändigheter såsom hårspray, underkläder och sånt blev tvunget att inhandlas. Jag mötte upp Cissi, och vi tog en ordentlig sväng på stan. Ingen affär fick missas. När himlen öppnade sig och regnet bara vräkte ner så sprang vi in på Wedan och tog oss en varsin fika *mys*.

Efter en stund så kom jag på den briljanta idén att jag skulle ordna en spakväll. Så jag bjöd in Cissi, Elin och Nicole. Vi inledde våran spakväll med att vara fruktansvärt onyttiga. Vi beställde pizza.

   

Sen färgade vi hår, tog ett varsitt fotbad med ett himmelskt doftande badsalt, la ansiktsmasker och gjorde footscrub. Och som grädde på moset så fick tjejerna massage av mig.

     
   
 


Detta måste göras om snart!

Dom senaste dagarna har varit jättehärliga

Jag har suttit på bryggan och solat. Så nu är jag kanonbrun! *Nöjd*. Också har det ju blivit ett och annat dopp. Storebror + sambo har varit här i helgen, och som alltid när dom är här så lagas det fruktansvärt god mat.

Idag har det däremot inte varit lika härligt. Jag kunde inte sova igår natt på grund av värmen, så jag somnade väl runt 06.30. Sen när jag väl vaknar så går det bara cirka en halvtimme innan jag får en mindre allergichock. Inte så jätteallvarligt, men inte så väldigt trevligt heller. Blev helt matt efteråt.

Fast jag tycker att det har varit riktigt härligt ur vädersynpunkt idag. Och speciellt nu på kvällskvisten då det kom en ordentlig regnskur. Skönt med sval och frisk luft. Så nu kan jag säkert sova i natt.

Antagligen så kommer jag inte att kunna åka in och gratta Rebekka på 21 års dagen i morgon. Men vilket fall som helst så säger jag grattis här och nu.



Fredagen i bilder

Vi packade kylväskan med dricka, och påsar med badkläder och
begav oss så långt som till båthamnen i Lit.
Sen fortsatte vi kvällen med skräckfilm.
Någon sov, någon var helt inne i filmen, och två andra roade sig på eget håll.
Vi hade en bra kväll med fniss, allvarligt snack, bad och myggbett :)

 
   
   
   
   
   
   
   
   

Och slutligen
Nicole Wånggren i sammarbete med Sarah Burström presenterar:

Blair witch Project

   

Studenter och shopping

Vilken härlig dag det var i förrgår!


Åkte med pappa in till stan, gick på skopunkten, för jag kikade på deras hemsida för några dagar sen och hittade ett par riktigt fina skor. Så dom köpte jag.

   


Sen for jag ner på stan och strosade på en stund. Gick ner på Primrose (för mig kommer det alltid att heta Primrose!) och hälsade på gamla lärare. Sen mötte jag upp Cissi, vi gick och tog en sallad på Donken, och sen traskade vi ner på Primrose igen och inväntade studenterna. Det var en STOR besvikelse. Jag blev grymt sur på att folk stog i gången där det var meningen att studenterna skulle gå. FULLPACKAT med folk var det precis där. Så jag såg ingenting alls. *Morr*. (Från bandet till höger, till pelaren till vänster. Där var det meningen att studenterna skulle gå. Men som ni ser, FULLT med folk.) Jag stog iallafall på rätt sida av bandet, duktiga jag!

 


Sen stog vi och hundratals andra människor och kollade på flaken. Jag rös och fick glädjerus i hela kroppen när jag hörde musiken och såg alla lyckliga studenter uppe på flaken. Just i den stunden längtade jag tillbaka.

     
   
   
   


Efter ett tag så blev det lite väl varmt, så vi bestämde oss för att ta en shoppingrunda. Eller ja, jag tog en shoppingrunda, och Cissi var med som min personliga rådgivare :). Köpte bland annat ett par tofflor. Jag som så gärna ville ha ett par guldfärgade slipin köpte istället dom här

   


Det var egentligen tänkt så att jag skulle ha åkt in till Österäng senare på kvällen. Men jag fick världens huvudvärk precis innan jag skulle åka hem, så jag hoppade över det. Men jag hade det minst lika bra i soffan hemma :)

Men oj!

Jag hade planerat att jag skulle vara lite försiktig med den lön jag har kvar. Så därför skulle jag sätta undan några tusenlappar och ha som en liten buffert om nånting skulle hända. Nu har ju jag visserligen gått och blivit väldigt försiktig med mina pengar helt plötsligt ändå. Men men.

Så jag gick in på internetbanken och skulle sätta över 4000 på mitt sparkonto. Och vad får jag se? En mycket större summa än när jag kollade sist. Och dessutom så handlade jag för ett par tusingar här om dan. Skor bland annat.

Vart i hela fridens namn kommer dom där pengarna ifrån9175 kronor. Men efter lite funderingar så konstaterade jag att det var det jag skulle få tillbaka på skatten. En glädjande överrasking! :)

Så i morgon ska jag köpa mina guldiga slipin skor som jag har gått och suktat efter så länge!

God natt :)

Troskonst

Jag vet, det här är kanske lite att ta i.
Men jag måste bara visa vilka sjukt fräna trosor jag köpte häromdan.

 
   
   
 

 

Mina nya skor

Så sjukt snygga!

 
 


Jag har gått och blivit dunderförkyld!

Trodde först att det var allergi, men när inte allergimedicinen hjälpte så tog jag tempen, och det visade sig att jag hade feber. Mår visserligen lite bättre nu, men är långt ifrån frisk.

Förut ikväll så badade jag och Cissi. Nicole var också med, men hon föredrog att sitta uppe på bryggan och fota istället. Och jag kan säga att hade jag vetat att det var så kallt i vattnet så hade jag inte hoppat i. 14,5 grad var det. Brrr!

I morgon far jag in till staden för att titta på alla fina studenter. Hoppas att ni får en lika underbar dag som jag hade för ett år sen.



Kickis födelsedag!

Igår for jag in till stan, mötte upp Sara.H, också gick vi ner på stan för att leta/köpa födelsedagspresent åt Kicki. Jag köpte ett presentkort var åt alla mina fina flickor.

Efter en liten stund så mötte vi upp Annelie, Andreas och Evangeline, också åkte vi tillsammans till Kicki. Och där bjöds det på fika. Lika gott fika som igår! Och det heter ju egentligen inte muffins som jag skrev i förra inlägget, det heter cupcakes. Riktigt smarriga iallafall!

   


 

Och jag agerade papparazzi.
Var överallt med kameran.
Så här bjuder jag på lite bilder från gårdagen.

     
     
     
     
   
   


Grattis!

Grattis min kära älskade vän på 22 årsdagen!
(Hon fyllde igår)

image317

Det finns en blomma vit som snö
kan ej vissna kan ej dö
Den blomman känner du säkert igen
trofast vänskap heter den

Fika och bäbisar :)

Idag åkte jag in till stan för att träffa flickorna. Så himla kul! Träffade Evangeline för första gången, och Agnes för andra gången. Tack för en mysig stund, vi ses i morrn flickor :)

Här kommer lite bilder från dagen.
(En del bilder blev lite suddiga, eftersom att jag stängde av blixten.)


Evangeline och Agnes fick presenter av mig.
Dom fick allting likadant. Kan ju tyckas vara tråkigt,
men jag kände att jag inte ville ge för olika saker.

   


Kicki och Pether bjöd på fika.
Dom hade bakat smarriga muffins!




Jag fick äntligen gosa lite med världens finaste tjejer :)

 


Evangeline och mamma Annelie

     
   


Agnes och mamma Kicki

   
   


Mosters tjej


RSS 2.0