Torsdag


Ganska slapp vecka det här. Både måndag och tisdag var jag hemma eftersom att jag mådde dåligt. I onsdags var jag ledig, jobbade 4,5 timme ikväll, och nu är jag ledig fredag, lördag söndag.

Vi har fullt upp i helgen. I morgon ska jag och Tommy bjuda hem hans föräldrar på middag. Mysigt :). På lördag så ska vi iväg på Halloweenfest, jag ska klä ut mig till pirat :), på söndag så fyller Karin år, så då ska vi dit och gratulera henne :)

Tommy köpte ett spel till xboxet idag. Dock inget spel som intresserar mig, så jag tänkte att jag skulle passa på att skriva lite istället.

Mm, när jag kom hem ikväll så ställde jag mig i duschen en lång stund. Så skönt! Väl ute ur duschen så hade Tommy lagat mat, spaghetti och köttfärssås. Mums!

I morgon förmiddag står det städning på schemat. Roligt att städa nu när man har en riktigt bra dammsugare :)

Ne, nu ska jag tvinga min sambo att sluta spela, och mysa lite med mig istället :)

Bra start på dagen


Klev upp strax innan älskling skulle fara på jobbet. Så jag har varit vaken sen 6. Efter att Tommy gick så satte jag igång en panna kaffe. Härligt att kunna ta sig en kopp kaffe till nyhetsmorgon tänkte jag.

Mm, visst. Jag slog igång tvn och förstärkaren. Men jag fick inte igång ljudet! Blir helt tokig. Har försökt på alla tänkbara vis att få till nåt ljud, men förgäves. Så jag tänkte att jag skulle spela lite Ducktales. Men ne, fick inte till det heller. Men då tittar jag väl på en film då, men NEJ, inte ens det fick jag till. Så nu sitter jag här med mitt kalla kaffe och tittar på nyhetsmorgon, utan ljud.

Jag går nog och lägger mig igen,

Alla nya saker


Igår kväll låg jag och Tommy och diskuterade hit och dit om vi skulle köpa ett xbox nu eller om vi skulle vänta ett tag. Men vi bestämde oss för att köpa ett nu. Så idag for vi och köpte ett. Xbox 360 elite blev det. Nu väntar vi på att Guitar Hero World Tour ska släppas, för då ska vi köpa det direkt. Vi bestämde att konsollen och World Touren får bli våran lite för tidiga julklapp.

Idag har jag betalat räkningar för första gången i mitt liv. Vi satt säkert i en timme och sorterade upp alla papper och gick igenom alla räkenskaper. Sen satte vi prydligt in alla papper i en gemensam pärm. Oj oj, vad vuxet det låter.

Invigde dammsugaren idag också. Å herregud! Den är gudomlig! Nu kommer det alltid att vara ett nöje att dammsuga :)

Vi for på buketten idag också, och köpte växter. Dom enda riktiga växterna som Tommy hade innan var en över 10 år gammal kaktus (som absolut inte får slängas enligt honom) och en annan stor blomma som dödförklarades för ett tag sen. Vi köpte växter och krukor till alla rum. Hela lägenheten fick världens lyft tack vare det! Vi är väldigt nöjda bägge två :)

Jag och Tommy har inte varit ilag länge, allt har gått väldigt fort. Men då måste jag tillägga att allting känns så himla rätt och bra. Jag är så himla himla kär, och jag trivs hur bra som helst. Så här lycklig har jag inte varit på länge. Tommy kom som en stormvind och vände upp och ner på hela min vad jag trodde var trygga värld. Men när jag tänker efter så är det nu jag verkligen känner mig trygg. Jag älskar Tommy. Det är honom jag ser min framtid med.

Vi har just prövat ett av spelen som följde med xbox-paketet. Kung Fu Panda. Rätt roligt faktiskt. Bra tidsfördriv tills guitar hero 4 kommer :)

Snabb uppdatering


Jag har mått dåligt både igår och idag. Ont i halsen, ont i huvudet, ont i hela kroppen. Mindre roligt.

Vi fick en jättefin bilstereo inkopplad när vi köpte bilen. Men den började krångla, så idag ska dom sätta in en ny.

Jag kan äntligen dricka riktigt kaffe! Vi har bara haft pulverkaffe hemma, men nu har jag köpt en liten perkulator. Invigde den igår, och det var himmelskt att dricka riktigt gott kaffe.

Vi har köpt en ny dammsugare. Den som Tommy hade sen förut är fem år gammal, och både låter högt och har dåligt sug. Så nu har vi investerat i en jättebra dammsugare.

Jag har köpt en ny laptop. För nån vecka sen så var jag och Tommy på OnOff, och jag fick syn på en pytteliten bärbar, som jag blev totalt förälskad i. Skärmen är endast 8,9", så den är väldigt liten. Så nu är skönheten min :)

Igår kväll kom Annelie, Andreas och Evangeline förbi. Vi fikade, kikade på film och spelade tv-spel. Jättekul :D

Nu ska jag ta mig ett hett bad, och se om värken i kroppen vill lindras något.


Älskar min Tommy väldigt mycket ♥

Mycket bättre


Ja, jag hade nog en kris där. Jag mådde inte alls bra. Allting kändes så olustigt. Men nu känns allt faktiskt hur bra som helst. Jag är kär, har flyttat ihop med världens underbaraste, jag har återfått vänskapen med en speciell person och igår köpte jag och Tommy en bil! Så nu är vi ägare av en audi :), + att jag har helt underbara svärföräldrar :)

Det är mycket jobb nu. Jobbar sex dagar på raken nu, eller ja, jag har avverkat tre snart. Alldeles strax så åker jag hem och ska städa lite. Bror + sambo kommer förbi sen, och kommer det folk så må det ju se fint ut :)

Mmmm, älskar min Tommy ♥

Kris?


I lördags bjöd jag och Tommy hem ett helt gäng på middag. Vi var 13 vuxna och 3 barn i våran tvåa. Men det gick ju det med :). Trevligt som tusan var det iallafall :)

Jag vet inte om det är för att hösten är här eller vad det är. Jag känner mig deppig och nere. Det är mycket jag funderar på hit och dit, men jag kommer inte fram till något. Samtidigt som jag vill lufta mina tankar och funderingar så vill jag ändå inte det. Jag vill gråta, ihopp om att det här ska lätta något, men jag kan inte.


Har jag hamnat i någon slags kris?

Tantlunch


Igår så bjöd jag hem mina flickor på lunch. Det blev en massa gos med Agnes och Evangeline, och vi pratade en massa skit :). Tack flickor för en mysig stund!

I morse tog det verkligen emot att kliva upp. Hade helst veljat ligga kvar tätt intill Tommy och sovit vidare, men jag kämpade mig upp och for till jobbet. Somnade på bussen, och turen var med mig. För jag vaknade till vid hållplatsen vid viadukten i Lit. Två hållplatser innan jag skulle kliva av.

Ne, nu blir det en kopp kaffe, sen börjar eftermiddagsstöket.

Tisdag


Sen jag träffade Tommy så har mina "sömnproblem" sakta börjat sina bort. Jag kliver upp hyffsat tidigt och är vaken hela dagarna. Det känns bra faktiskt :)

Jag har bestämt mig för att jag ska flytta alla mina saker från Lit. Tommy ska prata med sin pappa om han har något förslag på vart jag skulle kunna förvara mina saker. Dom större grejerna är sängen, datorskrivbordet, hyllan. Sen är det sängbordet. Allt förutom sängen kan man ju montera ner. Jag överväger om sängen kanske ska få stå kvar i Lit. Vi får se.

Igår kväll så tog jag och Tommy en promenad ner till hans föräldrar. Tommy var fundersam på om dom var hemma. Det visade sig att dom var det, och att alla hans syskon med familjer var där :). Vi blev kvar där ett par timmar. Så trevligt så :)

Om en liten stund så ska jag bege mig mot Lit. Ska jobba ett par timmar ikväll. I morgon är jag ledig, och Annelie föreslog att vi skulle träffa Kicki. Det vill jag absolut! :)


Jag förstår att du är besviken. Jag skulle ha pratat med dig först om det. Förlåt.


Det gick bra att kliva upp tidigare


Kliver visseligen bara upp en halvtimma tidigare än vanligt. Men en halvtimmas sömn spelar stor roll för mig. Men som sagt, det var inga problem :)

Nej, jag är inte gravid. Nej, jag har inte förlovat mig. Men däremot så frågade Tommy mig i lördags om jag ville bo med honom. Och självklart vill jag det :D. Så igår lånade vi en bil och for till Lit för att hämta lite grejjer. Eftersom att Tommy redan har allt så är det ju bara kläder och sånt som jag behöver flytta. Så nu funderar jag på vart jag ska göra av allt annat skräp. Ja ja, jag kommer nog på nånting.

När jag fick egna nycklar till lägenheten igår så funderade jag på vad jag egentligen har gett mig in på. Men jag kan inte konstatera annat än att jag är glad och lycklig.


Tommy

Spännande :)


På bara en dag har mitt liv blivit så annorlunda. Det är spännande och jag är så himla glad, men jag kan inte låta bli att känna mig lite rädd och vilsen. Mycket tankar och funderingar. Tack Ida, Anna, Martin och Kicki för att ni förstår och är glada för min skull.

Förut idag så var jag och Tommy och hälsade på Kicki och Pether en stund. Vi spelade Chicago och inte helt otippat så förlorade jag. Egentligen skulle vi ha ätit middag tillsammans, men det blev lite tight om tid. Men jag hoppas verkligen att det blir av snart :)

Det blev en kort uppdatering. Nu ska jag gå och lägga mig. Det blir tidigare uppstigning än vanligt i morgon av någon konstig anledning :)


Tommy

Tidsfördriv


Höger- eller vänsterhänt:
 Höger 

Humör just nu: Trött och småirreterad.

Favoritgodis: Vit choklad och blå/rosa flaskor :)

Är det nåt du absolut inte äter: Fisk! Ärtsoppa, bruna bönor, ärtor och en massa annat.

Kläder just nu: Svarta underkläder, svarta byxor, svart t-shirt.

Musik just nu: Metallica.

Vad sa du senast: Jag sjöng O Helga Natt :D

Sommarplaner: En utlandsresa kanske?

Längd och vikt: 160 cm, vikt? Alldeles för mycket.

Hur många kuddar sover du med: Jag har 4 kuddar i sängen, varav en har jag huvudet på :)

Spelar du nåt instrument: Gitarr.

Morgon- eller nattmänniska: Natt.

Vem är viktigast för dig: Mina närmaste vänner. Ni vet vilka ni är.

Kommer du ihåg din första kärlek: Ja.

Älskar du henne/honom fortfarande: Nej.

Har du några homosexuella vänner: Ja.

Tror du på mirakel: Absolut.

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Absolut.

Hur många barn vill du ha när du blir stor: Två.

Bio eller promenad: Det beror på.

Är du kittlig: Ja, sjukt kittlig!

Snarkar du: Nja, det gör jag nog kanske. Ibland.

Stjärntecken: Stenbock.

Största svaghet: Sötsaker.

Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja: Osynlighet.
Vad vill du jobba som: Undersköterska.

Chips, morötter eller godis: Godis.

Pizza eller hamburgare: Kebab.

Stökigt eller välstädat: Välstädat.

Gungar du på stolen: Nej.

Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump: Oja!

Hur många syskon har du: En lillebror och en storebror.

Vilket gymnasieprogram gick du: Omvårdnad en liten stund, Samhälle/Samhälle i två år, tog slutligen studenten från estet/musik.

Anser du att du är stark: Njah.
Brukar du sola: Ja, så ofta jag bara kan.

Kaffe, te eller inget: Kaffe :)


Ännu en arbetsdag avklarad


Och nu är jag trött. Trött i huvudet, och trött i kroppen. Speciellt ryggen.

Måste bara skriva att jag är så stolt över mig själv. I måndags och i tisdags så klev jag och Tommy upp samtidigt, det vill säga klockan 05.00. Och jag var vaken hela dagarna sen. La mig inte för att vila en enda gång under dom dagarna. Det var väldigt bra gjort av mig :)

Känner dock att det är gränsfall för mig nu. Måste nog lägga mig och sträcka ut kroppen en stund.

Tack så mycket för tipsen!



Till att börja med så tog jag och städade Tommys lägenhet. Jag dammtorkade, dammsög och skurade. Sen skrubbade jag köket rent fån golv till tak nästan. Han blev jätteglad när han såg vad jag gjort. Vi får väl se om jag överraskar honom med nånting mer så småningom :)

Efter att jag städat klart så åkte jag hem till Kicki och Agnes. Kicki bjöd på jättegod lunch, tack så mycket! Sen åkte jag hem till Lit och packade om väskan, för att sedan bli hämtad av Tommy. Vi åkte och handlade lite, och efter det så for vi förbi Karin och Evert en sväng. Och nu sitter jag hemma hos Tommy och väntar på att han ska komma tillbaka, för då ska vi laga middag. Uncle Bens Sweet n' Sour med fläskfilé i, och ris till det. En av mina stora favoriter :)

Det är helt perfekt. Min pojkvän och en av mina bästa vänner bor typ grannar, så i morgon tänkte jag kila över till Sara och umgås med henne.

Ne, nu är det dags att putsa fläskfilé.

God morgon


Både jag och Tommy vaknade tidigt idag. Inte så märkligt att han klev upp tidigt, han skulle ju iväg och jobba. Jag hade ju kunnat ligga kvar, men jag ville hinna pussas lite med honom innan han skulle fara iväg.

Helgen har varit bra, och stundvis jobbig. I lördags så hade ju Ida sin 20 års fest. Jättekul var det, tills min kropp helt plötsligt upptäckte att jag hade fått i mig lite väl mycket alkohol. Jag hade läget under kontroll, tills jag skulle sätta mig på en bänk. På något konstigt vis så lyckades jag slå i huvudet i bänken, och svimmade väl av. Sen vaknade jag upp inomhus i en säng. Tack till er som hjälpte mig, och förlåt för att jag blev så full som jag blev.

Älskling är helt underbar. Jag skäms nästan, och får jättedåligt samvete för att han är så gullig. Bara en sån sak som att han köpte hem Valios dyra laktosfria mjölk så att jag skulle få mjölk till kaffet, får mig att skämmas. Vad har jag gjort för att förtjäna en sån här fin kille? Igår så skulle han iväg och handla och lämna tillbaka bilen till sina föräldrar. Vet ni vad jag vaknar upp till när han kommer hem? Han pussar mig på pannan, och lägger en inslagen blomma brevid mig i sängen. Inte vilken blomma som helst, en jättefin Gerbera (stavas det så?). Han är uppmärksam och hjälpsam. Han behandlar mig som en prinsessa.

Så nu tänkte jag att ni skulle få hjälpa mig litegrann. När ni vill visa uppskattning till eran pojkvän/flickvän, på ett speciellt sätt. Vad gör ni då? Alla förslag är hjärtligt välkomna.

Om ett tag så ska jag ta en dusch och göra mig i ordning, och sen så ska jag åka och hälsa på Kicki och Agnes. Ska bli jätteroligt att få träffa dom en stund!

Sådärja


Nu är utomhusstädningen avklarad. Skönt med sval luft i lungorna. Och nu är jag alldeles rosig och varm om kinderna, och lite lagomt småsvettig. Så snart kryper jag ner i mitt efterlängtade skumbad.


Vad gör ni idag?

Uppe med tuppen


Ja, idag har jag en del att ta itu med. Det är dags att förbereda lite inför vintern. Ställa undan cyklar, ta ner blommorna och sätta upp ljuslyktor. Var det nånting mer? Ja just det, huset ska ju städas. Hur kunde jag glömma det? Jag skulle egentligen ha städat igår, men ryggen strejkade. Den gjorde så ont att jag grät, och då är det ont! Nåväl, idag mår den bättre iallafall.

Efter all städning så ska jag unna mig lite lyx. Skumbad, fotbad, vin, måla tånaglarna, plocka ögonbrynen, hårinpackning.

Kvällen spenderar jag med Tommy vid min sida på Lits hembygdsgård där vi ska fira Ida som har fyllt 20 år. Sen följer jag med Tommy hem till Torvalla och fläker ut mig i hans stora säng. Undrar just vart han ska sova inatt? Ne, skämt å sido. Jag ska somna ihopkrupen i hans famn, till hans fina hjärtslag. Hur underbart som helst. Jag kommer att sova som en prinsessa.

Nu har Zorro bullrat upp för trappen. Då vet man att man har legat alldeles för länge.

Dags att sätta igång.

Intensiva ögon



Älskade du


Om du bara visste vad du betyder för mig. Om du bara visste hur mycket jag uppskattar allt du har gjort för mig, och allt som du gör för mig nu. Du är vacker, galen och spontan. Bara genom ett skratt så får du livets mörka stunder att bli ljusa.

Du är min hederssyster och en underbar vän. Vad som än händer så finns jag alltid här för dig.

Jag älskar dig lillasyster


Jag drömmer om


- Fast jobb och stadig ekonomi. Vad skönt det skulle vara med den tryggheten. Att slippa räkna och fundera på hur mycket man får i lön nästa månad.

- Eget boende. Ja, jag bor fortfarande hemma hos pappa. Dels för att jag inte har just den stadiga ekonomin som jag drömmer om, och dels för att det faktiskt inte är så lätt att få tag i en lägenhet. Jag har nämligen prövat. Sen har jag faktiskt inte kännt någon speciell brådska över att flytta, men nu börjar det kännas som att jag vill klippa navelsträngen.

- Att plugga. Drömmen är ju att en dag kunna få kalla mig för legitimerad sjuksköterska. Det är långt dit. Jag vet inte ens om jag kommer att uppfylla den drömmen. Men en dröm som jag ska uppfylla är att utbilda mig till undersköterska.

- Barn. Jag har drömt om att få bli mamma enda sen jag var 14 år. Jag är grymt barnkär, och att själv få bli mamma en dag är min absolut högsta önskan.

- Att resa. Bara tanken på att jag skulle sätta mig på ett plan till ett annat land är för mig overklig. Många i min ålder har redan hunnit jobba och slitit hårt för att kunna ta sig iväg på sina drömresor. Och av många olika anledningar så har jag inte haft den möjligheten, förrän nu. Men nu när jag har möjligheten, så är det mycket annat jag väljer att prioritera.

- Att hoppa fallskärm. Det har jag drömt om från och till länge. Hoppa fallskärm och bungy jump. Drömmen är ju att få göra mitt första fallskärmshopp med Tommy. Men det kommer tyvärr inte att bli så, eftersom att jag vill hoppa snart!

Ny månad


Tiden står aldrig stilla, även om man önskar att den kunde göra det ibland.

I morse tyckte jag att klockan kunde få vara 04.45 hela dan. Jag hade det så varmt och mysigt i sängen, med fem kuddar lite varstans (ingen av dom under huvudet), ett täcke som jag i sömnen knövlat ihop och använt som huvudkudde, ett annat täcke som jag på något konstigt vänster lyckats tjorva in mig i. Och som om inte det vore nog så låg jag helt på tvären i sängen. Numera är det ingen ovanlighet att jag vaknar med benen uppåt väggen, och huvudet hängandes nerför sängkanten. Jag blir bara mer och mer knepig i sovande tillstånd. Men jag verkar sova gott iallafall :D

Min arbetsdag slutade för en timme sen. Idag har jag varit väldigt effektiv och har hunnit med väldigt mycket. Känner mig nöjd med arbetsdagen. Vi får väl se hur resten av dagen ter sig. Om en liten stund så åker jag, pappa och Ida in till stan och handlar inför Idas fest. Hoppas på att få slumra till i bilen en stund, för nu är jag väldigt trött.

Mys :)


15.40 tog jag bussen in till stan, och från stan for jag vidare till Torvalla hem till Tommy. Vi skulle egentligen kika på film, men jag varnade honom för att jag antagligen skulle somna då. Så istället bestämde vi oss för att ta en promenad ner till Karin och Evert, och sen en sväng förbi Annelie och Andreas.

Annelie och Evangeline var minsann hos Karin och Evert när vi kom dit. Vi satt på golvet och lekte och gosade med Evangeline. Förutom glasögon så verkar hon vara fascinerad av klockor. På hennes dop så satt jag och gosade en lång stund med henne, och hon hade bara ögon för min klocka. Och ikväll så fick hon syn på min klocka igen, och blev lite förtvivlad när den inte lossnade från min arm. Gotjejen!

Jessica, Anders, Elias och Ella kom förbi också. Så det blev många barn där :) Så underbart med barn! Jag älskar barn! Jag längtar verkligen till den dagen då jag själv blir mamma.

Nu får inte jag träffa gubben förräns på lördag. Så nu hoppas jag att tiden går fort fort! Dessutom så ska vi iväg på 20års galejj. Det blir kul :)

Ne, det är en dag i morgon också. Går på klockan 7. Så god natt med er!

RSS 2.0