Grattis!


Grattis lillasyster på din 20års dag!


Ett jobbigt brev på posten


Det kom ett erbjudande om bantningspiller hem till oss idag. I mammas namn.
Det gör lika ont varje gång att se hennes namn på sån där skit. Hon dog för över två år sen, och har säkert fått reklam och annan skit 10-20 gånger sen dess. När ska det ta slut?

I morse klev jag upp halv 7


Jag var inte trött, det tog inte emot att kliva upp. Jag kände mig utsövd och pigg för en gångs skull. Drack kaffe i godan ro, och sen tog jag en lång och härlig dusch, vilket nog var det bästa jag har gjort på hela dagen. Efter min dusch så luktade det Aloe Vera schampo i hela huset :)

Haha, idag var det faktiskt jag som väckte pappa. Tyckte att han kunde få ta en riktig sovmorgon för en gångs skull, så vid halv 10 väckte jag honom.

Efter frukostbestyret så for vi in till stan. Gick och kikade på födelsedagspresenter åt Ida, och både jag och pappa hittade jättefina saker. Hoppas verkligen att hon kommer att tycka om dom. Eller, det vet jag att hon kommer att göra :)

Nu ska jag alldeles strax sätta igång med middagen. Ida kommer hit om en stund, och då ska hon få sig lite till livs. Sen ska hon få hjälpa mig att färga mitt hår. Eller ja, jag tänkte pröva slinga det. Så vi får se hur det går.

Ne, dags att sätta igång nu.

Mycket bra lördag


När jag kom till Torvalla på lördag eftermiddag så hämtade jag först upp Sara. Sen gick vi vidare bort mot Tommy. Han mötte mig i dörren med tre vackra rosor och ett kuvert, innehållande ett jättefint kort och belgisk choklad. Tack ännu en gång gubben!

Han skämmer bort mig, och får mig att känna mig speciell och värdefull. Och det är precis vad Du är Tommy. Speciell och värdefull. Jag tycker så himla mycket om dig!

Efter en stunds pussande och kramande så gick vi tre ner till Annelie och Andreas. Så småningom så kom resten av gänget. Annelie och Andreas hade lagat god mat, Kicki och Pether hade gjort god efterrätt. Tusen tack för det! Vi spelade Guitar Hero och Wii Fit. Jag fick avnjuta en å annan whiskey. Det blev mycket skratt och jag hade så himla himla kul!

När kvällen började rundas av så blev det fotografering av oss fyra tjejer ute i hallen. Vi tokade på och skrattade, och till slut tror jag att alla stog och fotade oss. Hihi :D

Tack för en sjukt rolig kväll! Måste göras om snart :)

Vi pratar om starka vänskapsband


Tre tjejer som jag älskar, beundrar och respekterar högt. Tre tjejer som gör mitt liv bättre än vad jag egentligen förtjänar. Jag har många gånger känt att det är vi fyra, vårat järngäng,
mot resten av världen.

Att gråta, skratta, vara barnslig eller bara allmänt deppig känns inte det minsta konstigt med er. Jag vet att jag inte behöver upprätthålla någon fasad eller låssas för er.

Vi fyra har hållit ihop i många år nu, och jag ser fram emot många många år till med er.

Ni är guld, och tillsammans är vi så himla bra!
Ni vet redan att jag älskar er, men jag kan säga det om och om igen.

Kärlek, kärlek, kärlek!



Min vän


Det är så värdefullt att fortfarande ha samma relation till en vän som man hade för många, många år sen. Eller, jag kan inte säga att det är samma relation, för vänskapen har fått utstå en del prövningar genom åren. Men det tillhör nog. För utan motgångar så kan man inte bygga vidare till en starkare vänskap. Så även om prövningarna i våran vänskap har varit tuffa (kanske dom svåraste och tuffaste för mig) så har dom på sätt och vis varit bra och nyttiga för oss, tycker jag. 

Jag borde egentligen inte dra upp det förflutna i nånting som jag vill kalla kärleksförklaring i vänskapligt syfte, men när jag ser tillbaka på allt som vi gått igenom tillsammans, och sen kollar vart vi står nu, så känner jag mig så otroligt glad för det vi har idag. För den vänskapen vi har nu, skulle jag kunna offra mitt liv för.

Du har alltid funnits där för mig. Jämt. Och du ska veta det, att jag har aldrig någonsin, inte ens för en sekund, tvivlat på att jag kan lita på dig. Aldrig. Du är min inspirationskälla. Du är stark och du är vacker. Du är alltid den jag har sett upp till.

Om du bara visste hur glad jag är för din skull. Jag är så glad för att du har träffat en jättebra kille, som du har fått en underbar dotter med. Jag är så glad över att få vara din vän.

Det här är bara en liten del av vad jag egentligen skulle vilja ha sagt. Jag skulle kunna fortsätta i all evighet, men det viktigaste av allt, som jag verkligen vill att du ska veta, är att jag älskar dig så mycket.


Till dig Kicki
min högt älskade vän



Fredag


Dagen jag brukar ha tyckt om mest. Det innebar sista skoldagen för veckan. Man jobbade extra hårt med skolarbetena den här dagen, för att kunna känna sig riktigt välförtjänt av två lediga dagar sen.

Nu för tiden, när jag inte har nån skola att gå till längre, utan ett arbete som innebär både kvälls och helgjobb, så känns alla dagar i princip likadana. Jag längtar inte ständigt efter någon speciell dag i veckan. Alla dagar är vardag. Inte för att det är något fel med det. Jag älskar ju mitt jobb. Men jag skulle behöva ta mig i kragen och styra upp min så kallade fritid. Fritiden som jag för det mesta spenderar hemma, i liggande position. Jag kan aldrig mätta mitt sömn och vil-behov.

Kanske är dags att göra det Ida har föreslagit? Kontakta en läkare för att få grepp om vad som är galet. Jag har haft dom här sovvanorna i över ett år nu, och det är onekligen jobbigt. Men jag har hela tiden trott att det är någonting naturligt. Att när man kommit ut i arbetslivet och vuxenvärlden och fortfarande håller på att smälta allt nytt så blir man automatiskt extra trött. Men jag har ju jobbat i över ett år nu. Jag har kommit in i rutinerna, smält omställningen av min nya vardag som arbetare. Men ändå så känner jag mig ständigt trött och outvilad.


Jag vet att jag är långt ifrån den enda som har det här 'problemet'.
Så vad säger ni andra?

Ur ett samtal



Han
: Får se vad du tycker om mina sämre sidor.

Hon: Kära du. Det kallar jag kvalitét. Livet ska inte vara en dans på rosor.
Livet ska vara varierande, och man ska kunna lära sig nånting ur allt.

Första introdagen avklarad


Och det var inte så farligt som jag trodde. Jobbade med trevliga människor, och det underlättade ju en hel del. Dessutom så hade jag kortpass, så jag gick hem 13.30. Ganska skönt eftersom att jag hade en fruktansvärd mensvärk.

Fick ett väldigt trevligt samtal från chefen för en stund sen. Hon erbjöd mig en schemarad på 84% och månadslön. Till att börja med så får jag gå på raden året ut, sen får vi se hur framtiden ter sig. Men det känns riktigt bra faktiskt. Jag är glad :). Nu kan man ha lite mer framförhållning, och det bästa av allt är ju att det blir ganska mycket jobb. Bra för mig som verkligen vill jobba!

När jag kom hem idag så ställde jag mig i tvättstugan och röjde. Så nu är ALLT tvättat, torkat och struket. Duktig jag. Nu har jag verkligen gjort mig förtjänt av att slappa till en film.


Puss på Tommy :)

Rapport


Nu är mysteriet med nyponsoppslukten uppklarat.
Så nu kan jag lägga mig och sova i lugn och ro.

God natt

Oj då :)


Mitt uppe i allt stök så tog jag mig en titt på min säng. Det skulle jag inte ha gjort. Den såg så inbjudande och skön ut, så jag var bara tvungen att lägga mig. Skulle egentligen bara ta en powernap, men det blev två timmar. Så fruktansvärt skönt! Sen ringde en underbar människa och väckte mig. Han gör mig glad. Så himla glad.

Så där ja


Då var dammsugningen och skurningen av huset avklarad. Sängarna är renbäddade, och egentligen så skulle man väl ha putsat fönster och bytt gardiner när man ändå håller på. Men det får faktiskt bli en annan dag. För det jag ska ta itu med härnäst tar ju sin lilla tid. Tvättstugan. Det tar aldrig slut!

Jag har nu varit vaken i tre timmar. Det är bra för att vara jag. I vanliga fall så har jag inte ens nästan sovit klart vid den här tiden. Jag vet, egentligen ska man skämmas. Men gud så skönt det är att sova!

Gud vad dåligt jag mådde igår. På alla sätt och vis. Jag hade en sån fruktansvärd ångest, och ångesten utlöste en fruktansvärd huvudvärk och dåsighet.

I morgon ska jag gå intro på en avdelning. Jag måste vara ärlig och säga att jag faktiskt gruvar mig :S

Och en sak till..



Jag tycker om min Tommy!

Förbannad!


Besvikelse, rädsla, obehag och ilska. Dom känslorna har lagt sig som ett stort mörkt moln över mig idag. Först var jag bara så jäkla förbannad och irreterad. Men när ilskan väl la sig så övergick det i rädsla.

Ska jag behöva vara rädd för det här?

Och för dig, som tydligen inte fattar anledningen till att jag tar den medicinen jag tar. Jag har inga sånna problem. Min depression diagnosterades av läkare som stressrelaterad depression. Så, för att tala klarspråk så att du ska förstå; Min depression utlöstes av stress, och inget annat

Ta och läs och lär för omväxlings skull, så kanske du förstår min situation lite bättre.


En Sarah





Helgen


I fredags
så for jag in till stan och mötte upp Tommy, Annelie, Johnny, Kicki och Pether. Vi gick på Asia och åt goood mat :). Vi skippade bion, och satt och hade det gött på Asia en stund till istället.

Sen avvek Annelie och Johnny, så vi andra promenerade hem till Kicki och Pether. Där tog vi oss nån öl och nån cider. Kickis bror och Pethers bror kikade förbi. Vi pratade, skrattade, rökte lite vattenpipa och hade det allmänt trevligt :)

Vi spelade Pictionary, vilket var sjukt roligt! Det var länge sen jag skrattade så mycket. "Skit i stöveln" :D. Min underbara Tommy tog nattbussen till Torvalla och lånade en bil för att skjutsa hem mig. Tack underbara du!

Tack Kicki och Pether för att ni tog initiativet till en jätterolig kväll. Ni är guld värda!


I lördags så kom moster, mosters fästman och deras lilla Alfons, som inte är speciellt liten längre. Killen har ju växt hur mycket som helst sen jag såg honom sist, i juli. Oj oj oj. Kul att träffa dom iallafall.

På kvällskvisten så kom Lotta och Tezz förbi. Efter en stund kom Emelie också. Eftersom att inte Ida visste om att Tezz var hemma, så åkte vi och överraskade henne. Vi drack kaffe och fnittrade som aldrig förr. Sen åkte jag, Lotta och Tezz till Rödön där Tezz skulle hoppa av. Sen skjutsade Lotta mig till Torvalla.

Så jag överraskade Tommy sisådär 23.30 i lördags kväll. Vi låg och mös i soffan länge, länge. Underbara man! Ida och herr M kikade förbi hos Tommy vid 03.00 tiden. Herr M erbjöd sig nämligen att köra från Lit till Torvalla för att skjutsa hem mig till Lit igen. Dom skulle ändå ut och finåka lite :). Vi satt och kikade på Youtube-klipp med Stupid Cats, och höll på att garva ihjäl oss!

Efter en stund så begav vi oss bort mot Herr M:s lägenhet och inspekterade den. Sen for vi vidare mot Lit. Väl i Lit så tog vi en extra sväng bort mot Litsnäset och ända bort till Aspåsnäset! Den här karln gillar nämligen att köra bil.

Gick väl och la mig runt 06.00 tiden i morse. Så idag har jag varit hyffsat slö. Men väldigt nöjd med helgen :)

Härliga fredag!


Tog en skön sovmorgon idag. Sen låg jag kvar ett tag till i sängen och kikade på Arn. Nu har man duscheriet avklarat, och här sitter jag nu i morgonrocken och unnar mig ett glas vitt. Ja, jag vet att det kanske är lite väl tidigt. Men ett glas vin? Inte ens ett helt glas, utan ett halvt.

Ikväll blir det middag på Asia, Arn 2 på bio, och sen lite kalajs hemma hos Kicki och Pether. Snacka om bra fredag! :D


Hmm..


Min dag började redan för två timmar sen, då jag vaknade upp ur en dröm om kaffe. Tänkte att jag skulle försöka somna om, men jag inbillade mig att det luktade kaffe överallt. Så det var bara till att kliva upp och köra igång en panna.

Men nu är det avklarat, så nu ska jag försöka sova en stund till. Knappast någon omöjlighet för mig.

Morrn morrn!

Ljudböcker är väl förhimla bra?


Jag älskar visserligen att läsa, men om jag ska läsa en bok så gör jag gärna det i liggande position. Problemet då är att det inte är bekvämt. Och vad kan då vara lättsammare än att lägga över en ljudbok på mp3n?

Just nu lyssnar jag på Emma, Mias dotter. En väldigt fängslande berättelse.

Emma, Mias dotter är den fjärde delen i Maria Erikssons storsäljande serie om sitt liv på flykt undan en våldsam man och hennes enastående kamp för att bygga upp en ny tillvaro åt sig själv och sina barn i ett främmande land. Det är en dramatisk resa som har fört henne från tryggheten i en svensk småstad till ett liv med skyddad identitet i en annan världsdel, via olika gömställen i Sverige och flera år av umbäranden i Chile.
 

Emma, Mias dotter tar vid där Mias hemlighet slutade, och läsaren får följa familjens liv i det nya hemlandet USA och framför allt dottern Emma. Alla de läsare som mött Emma i först Gömda, sedan Asyl och därefter Mias hemlighet har naturligtvis undrat hur det ska gå för en flicka som tvingats utstå så mycket hemskt och svårt i livet. Här får de veta det, och det är Emma som själv berättar tillsammans med Mia.


Emma, Mias dotter är Emmas version av vad som hände och hur det kändes under alla de där åren på flykt undan en man som hotade såväl henne som hennes mamma till livet. Men det är också berättelsen om det liv som sedan följde: om hur Emma i Den svarta boken får veta den sanning som ställer relationen mellan mor och dotter på sin spets, om hur hon flyr hemmet och börjar använda droger, och om hur Mia tvingas kämpa mot en dödlig sjukdom precis som hon tidigare tvingats kämpa sig till asyl åt sig och sina barn.


Emma, Mias dotter är den gripande berättelsen om en mor och hennes dotter som tillsammans gått igenom ofattbara prövningar och till slut lyckas hitta tillbaka till varandra. Det är också fortsättningen på en familjehistoria som engagerat miljontals läsare och som visar på människans förmåga att mot alla odds inte bara överleva utan också skapa sig en bättre framtid.


Idol 2008


Jag är inte den som bänkar mig framför tvn när Idol drar igång. Men just i början när gallringarna pågår tycker jag att det är sjukt roligt att kika.

Jag har två klara favoriter hittills. Anna Bergendahl och Erik Ljung.


 

Mer lek



Puss på Tommy



Leker


Jag är kär och galen


Kär och galen i någon som tycker om mig för den jag är. Han har talat om många gånger för mig att jag är vacker. Har jag någonsin fått höra det från nån pojkvän förut? Tror inte det, men det spelar ingen roll.

Det är nuet som räknas
, och jag tycker så himla mycket om honom. Det vill jag att hela världen ska veta. Så jag säger det igen;



I tisdags


Mycket trevlig dag hemma hos Kicki och Pether i tisdags. God mat (brödet var sjukligt gott) och trevligt sällskap. Tack så mycket för det! :)

I tisdags stog jag länge och funderade på om jag skulle tordas kliva upp på vågen. Efter mycket om och men så gjorde jag det, och även om jag långt ifrån avläste min drömvikt så kunde jag iallafall glädjas åt att jag har gått ner snart 11 kilo sen i juni. Det känns förjäkligt bra, med tanke på att det nästan har varit omöjligt att dels gå ner i vikt, och dels hålla vikten när man väl har gått ner nåt kilo. Grattis till mig iallafall, jag känner mig nöjd :)

Trött? Mjodå.


När jag gick hem igår från en heldag på jobbet så orkade jag inte ens lyfta på fötterna när jag gick. Jag uppfattade saker konstigt som Tommy sa i telefonen, och blev tvungen att fråga vad han sa flera gånger.

Min kropp och min hjärna tål inte för mycket stress, och vissa stunder på jobbet så har jag kännt mig väldigt stressad och otillräckligt. Larmtelefonen ringde hela tiden under en timme igår kväll. Och bara en sån sak kan man bli sinnesförvirrad av.

På onsdag ska jag gå första introdagen av två på en avdelning. Vet inte riktigt hur jag ställer mig till det. För det är en helt annan sak att jobba på en avdelning, än vad det är att jobba på ett servicehus. Så jag gruvar mig faktiskt. Men men, jag ska ge det ett försök. Funkar det inte så säger jag ifrån mig jobb där helt enkelt.

Men nu har jag en till ledig dag att njuta av. I morrn ska jag åka hem till Kicki och Pether och käka lunch. Sara och Annelie kommer också :)

Nattliga aktiviteter


Nu har jag verkligen fått svart på vitt att jag gör mycket galet i sömnen. Tydligen så hade jag skickat ett mms till Tommy igår kväll / i natt, med en bild på mig själv då jag sover.

För nåt år sen så skrev jag med en kompis på msn, i sömnen! Hur man nu lyckas med det vet jag inte. Som Kicki sa, att man är väl i ett tillstånd då man varken sover eller är vaken.

Så bli inte brydd om just Du får ett mms eller sms, eller till och med ett samtal av mig, och jag inte kommer ihåg nåt.

Morrn morrn!


Ny dag, mera jobb, död ikväll?

Jag har just kommit in från en rask och välbehövlig promenad. Ska snart hoppa in i duschen, och sen ska jag traska upp på jobbet och få mig lite kaffe av Linda :)


Ha en bra dag!


Dåtid och nutid


Tider förändras..





Märklig dröm!


I natt drömde jag nog den konstigaste drömmen jag drömt på länge.

Jag drömde att jag hoppade fallskärm, och när jag väl hoppat ut ur planet så ringde jag till mamma, och talade om att jag var gravid. När jag landat så stog det ett ambulansteam redo att ta med mig till bb.  Jag vägrade att följa med, så jag ringde till Annelie och sa att hon skulle ta ambulanssjukvårdarna i upptucktelse. (Haha, typiskt mig!)

Jag fick dock inte som jag ville, så sjukvårdarna satte handfängsel på mig och tog med mig. Allting gick väldigt snabbt, och en halvtimma sen jag anlänt till bb så födde jag en dotter. En underbar liten tös.

Kicki, Sara.H och Agnes kom och hälsade på. Annelie kunde inte komma, för hon var tvungen att åka till Tommy och trösta honom. Han var nämligen väldigt förbannad på mig för att det inte blev en kille.


Den ni :P


Zorro


Den här killen fyllde 8 år igår. 8 år! Vart tar tiden vägen?

Tyckte att det bara var igår som vi hämtade dig, att det var igår du bara vägde 8 kilo,
att det var igår du hade världens största tassar till en så liten kropp.

Matte älskar dig oändligt mycket!




Utmanad


Fem saker i min frys:

  • Kött 
  • Bröd
  • Bär 
  • Is 
  • Glass


Fem saker i min garderob:

  • Kläder 
  • Gamla skolarbeten
  • Pärmar
  • Påsar
  • En tavla


Fem saker i vår bil:

  • Papper 
  • Pennor
  • Servetter
  • Första hjälpen kitt
  • Hundkoppel


Fem saker i min väska:

  • Snus 
  • Värkstabletter
  • Tamponger
  • Kamera
  • Plånbok


Fem personer jag utmanar:


Det finns en kille


Jag har inte kännt honom så länge
Men..
Han gör någonting med mig

Han får mig att må bra
När jag tänker på honom så blir min gråa vardag genast färgglad
Hans leende får mig att rysa av välbehag
När han kysser mig så försvinner alla problem, och all smärta.
Ingenting känns dåligt då
Fjärilarna i min mage som har legat i dvala så länge har han väckt till liv,
och dom flyger fort som aldrig förr.


Gårdagen


Största delen av gårdagen spenderade jag i sängen. Fick riktigt ont i ryggen i förrgår kväll, och hade det hela dan igår. Sen måste jag ju faktiskt erkänna att jag sov ganska mycket, vilket var både välbehövligt och väldigt skönt.

Ida och Emelie kom förbi på kvällskvisten och tog med mig ut på en promenad. Å gud så skönt det var! Har glömt bort hur skönt det faktiskt är att komma ut och ta en rask promenad, och bara surra om allt och inget. Och nu sitter jag här, med riktigt rosiga och varma kinder, lite halvmör i kroppen, och med en rygg som mår något bättre. En riktigt skön känsla.





Du


När jag klev upp i morse tänkte jag på honom. När jag stog i duschen tänkte jag på honom. När jag satt och drack kaffe och läste gårdagens tidning tänkte jag på honom. Jag tänkte på honom igår, jag tänker på honom nu, och jag kommer att tänka på honom i morgon.


Du gör någonting med mig som jag inte kan förklara. Mitt hjärta går på högvarv, och jag kan inte koncentrera mig på jobbet.

Det här är en härlig känsla.

Något håller på att hända


Jag är smånervös innan jag ska träffa honom. Fjärilarna i magen flyger 300km/h när han är i närheten. Samtidigt som jag ibland är nervös för att jag ska stamma när jag pratar, eller bara vara väldigt klumpig, så känns allting väldigt avslappnat med honom.

Den här känslan har jag inte kännt sen första gången jag var kär. Det är inte riktigt samma känsla nu som det var då heller. Det här är något alldeles speciellt.


Han är något alldeles speciellt

Listigt

Blev tvungen att sno den här av Stina :)

Alla frågor får endast besvaras med ett ord.

1. Din mobiltelefon: Svart.
2. Din äkta hälft: ?
3. Ditt hår: Tråkigt.
4. Det bästa du vet: Musik.
5. Din dröm inatt: Blodiglar.
6. Din dröm/ditt mål: Fallskärmshopp.
7. Rummet du är i: Sovrum.
8. Din hobby: Smink.
9. Din skräck: Småkryp.
10. Vill du vara om 6 år: Mamma.
11. Var du igår kväll: Fundersam.
12. Vad du inte är: Pigg.
13. En sak du önskar dig: Tatuering.
14. Var du växte upp: Lit.
15. Det sista du gjorde: Promenad.
16. Dina kläder: Avslappnat.
17. Din TV: Lagom.
18. Ditt husdjur: Älskling.
19. Ditt humör: Bra.
20. Saknar du någon: Mamma.
21. Din bil: Ingen.
22. Något du inte har på dig: Strumpor.
23. Favoritaffär: Zizzi.
24. Din sommar: Jobb.
25. Älskar någon: Ja.
26. Favoritfärg: Vinröd.
27. När skrattade du senast: Idag.
28. När grät du senast: Förträngt.
29. Favorit grogg: Skitzo.
30. Ditt toapapper är: ?

Lyssna och njut


För det här är en väldigt fin låt.
Sheryl Crow(e) har en underbar röst.


Sugen!


Jag är så fruktansvärt sugen på att hoppa fallskärm! Jag sa till T att jag ska önska mig det i födelsedagspresent av mig själv. Och som bonus då vill jag förstås hoppa med honom :)

Är det ett nytt intresse som börjar väckas inom mig?

Jag blir så fascinerad när jag kikar på filmer som tillexempel den här nedanför. Fyra stycken killar som bygger formationer så jäkla snyggt! Tänk vilken häftig känsla att falla fritt från 4000 meters höjd. Det vill jag, och ska göra en dag.


Äntligen har jag fått lite mer jobb

Jobbar hela den här veckan. Eller ja, på lördag verkar jag bli ledig, men då tänkte jag vila upp mig inför jobbpasset dagen därpå.

Mina kära vänner Annelie och Andreas åkte till Bulgarien igår. Hoppas att ni har det jättebra där! Det är ni verkligen värda.

Har just beställt nya linser. Jag trivdes jättebra i grönfärgen som jag har haft nu, men jag ville pröva en annan färg den här gången. Så det blev den här färgen.

På fredagkväll ska jag äntligen träffa T igen. Och vad vi ska hitta på håller jag hemligt än så länge :P

I söndags var jag som sagt på dop. Jättejättefint dop! Och det var så himla fint ordnat. Tack så mycket för att jag fick komma. Och stor puss på Agnes :)

Ne, nu ska jag återgå till mitt samtal med T :)

Musiktips

Jag älskar den här låten också


Musiktips

Jag älskar den här låten.



Dop




          
   

   
   

   


RSS 2.0