Annelies Möhippa!

   
     
   
     
     
     
     
     
   





God morgon

Idag är jag uppe med tuppen. Inte helt ovanligt eftersom att jag jobbar ganska mycket nu. Har precis slagit igång en panna kaffe så att mina arbetskamrater kan börja morgonen med livets dryck :P

Jag var faktiskt ledig i lördags och i söndags. Och i lördags hade vi skoj! Bilder kommer när jag har lite mer tid över.

Jag längtar tills på lördag! Då ska jag få se en av mina bästa vänner säga ja till sin kärlek. Bäst att inte sminka sig, och bäst att ta med sig några rullar hushållspapper.


Klockan är inte ens 7, och jag håller redan på att rinna bort. Undrar just hur jag ska klara den här dagen?

Och inte nog med det..

Jag har namnsdag idag.
Också hade jag namnsdag den 19:e och 20:e

:)

Vad är det som pågår egentligen?

Inatt fick jag 37 samtal till min mobil från skyddat nummer. Men varför ringer man 37 jävla gånger om man inte vill mig någonting? För uppenbarligen var det ingen som var sugen på att prata, eftersom att det var tyst i telefonen  alla 20 gånger jag svarade.

Då kanske ni undrar varför jag inte stängde av ljudet på telefonen? Jo, jag är tillgänglig för mina vänner i stort sett dygnet runt, så jag stänger aldrig av ljudet på nätterna, och dessutom så vill jag gärna höra när väckarn går igång. Så, efter 20 tysta samtal så kanske det inte är så konstigt att man trycker upptaget till slut?

Det jag ville komma till var att jag försov mig i morse. Skulle ha börjat jobba klockan 07.00. 07.10 börjar jag på att vakna lite smått och upptäcker att jag försovit mig. Och precis då ringer dom från jobbet. Antagligen så måste jag av vana efter nattens alla samtal ha tryckt bort larmet. Nåväl, jag var på jobbet klockan 07.45 iallafall.

En annan sak som gjorde mig lite smått irreterad idag var att jag hade fått ett brev från Parlino, innehållande ett kontantkort. Varför undrade jag, eftersom att jag inte har beställt något sånt. Eftersom att parlino bara har sin kundtjänst via deras hemsida så ringde jag till Optimal telecom som marknadsför Parlino. Och enligt deras uppgifter så ska jag ha gjort en beställning av ett kontantkort den 17/7 -08. Vilket jag inte har gjort. Alltså har någon använt mina personuppgifter och beställt ett kontantkort.

Så omtänksamt. Men jag tyckte att det var ett oönskat kontantkort eftersom att jag är nöjd med det jag redan har.


Grattis alla Saror!

- Namnet Sara/Sarah är ett semitiskt (abessinska, arabiska, araméiska, assyriska, hebreiska) namn som betyder "furstinna" eller "prinsessa".

- I Gamla Testamentet var Sara Abrahams hustru som födde honom sonen Isak vid 90 års ålder.

- Namnet har använts i Sverige sedan mitten på 1400-talet och kom in i almanackan redan på 1600-talet.

- Namnet var mycket populärt på 1980-talet. 1989 och 1990 var det det vanligaste flicknamnet.

- Även om populariteten sedan dess har avtagit något är det fortfarande ett mycket vanligt namn. 31 december 2005 fanns det totalt 65 487 personer i Sverige med namnet Sara eller Sarah, varav 44 766 med det som tilltalsnamn.

- År 2003 fick 971 flickor namnet, varav 569 fick det som tilltalsnamn.

- Sara är även ett annat namn på staden Tyros.

Tack gode gud för Zizzi!

Bekymmer två: Som jag skrev i förra inlägget så har jag ju varit på jakt efter kläder till bröllopet. Jag har föreställt mig själv i alla möjliga utstyrslar, till och med i klänning!

Gick med Kicki, Pether, Agnes och Rasta på stan för att kika lite. Dock så kom det en sak i vägen som gjorde mig otroligt stressad och jag tappade i princip all lust till att shoppa. Men jag gick ändå in på alla tänkbara ställen för att möjligen hitta nånting. Efter en stund så sa vi hejdå, och jag kom att tänka på affären Zizzi. Har bara slängt en snabb blick in dit nån gång. Har aldrig kännt mig sugen på att gå in dit. Men igår gav jag affären en chans.

Jag förklarade för hon som stog i kassan vad jag var ute efter. Och hon var helt suverän! Hon plockade fram så mycket fint, och hon uppmuntrade mig till att prova saker som jag aldrig annars skulle prova. Som tillexempel mönstrat. Gasch vilken fin tunika hon föreslog! Hon höll upp den framför mig och sa "Våga ha mönstrat!" Och faktiskt, så blev jag totalt förälskad i den där mönstrade tunikan!

När jag precis var på väg och skulle betala så fick jag syn på en så sjukt snygg jeanskjol. Jag har alltid veljat ha en jeanskjol som slutar strax under knäna och som är lite utsvängd längst ner. Hon i kassan tyckte absolut att jag skulle prova den, vilket jag gjorde, och blev totalt förälskad!


Jag gick ifrån Zizzi en tusenlapp fattigare, men det var det verkligen värt! Dit kommer jag att gå fler gånger.

Hatar telefontider!

Bekymmer ett: Min medicin är snart slut, och läkaren som jag går till har telefontid tre gånger i veckan á 45 minuter.

I måndags for jag ju iväg tidigt som attan på morgonen, så det sket sig ju. I onsdags så var läkaren sjuk och skulle återkomma på fredagen (igår alltså). Igår klev jag upp klockan 08.00 för att sitta beredd med telefonen till 08.25. Läkarens telefontid börjar inte förrän 08.30, men nästan varje gång jag ska ringa så ringer jag tidigare, och kommer fram på en gång.

Men jag hade inte den turen igår. I 50 minuter satt jag och ringde. Så fort jag hörde upptagettonen så la jag på och ringde igen. Och så höll jag på i 50 minuter, förgäves.

Det bekymret ligger fortfarande tungt på mina axlar..


Klädbekymmer

I morgon blir det en runda på stan för att se om jag hittar något fint att ha på mig på bröllopet. Har kikat på olika hemsidor, men har inte hittat något som känns direkt passande. Jag tycker ju om mörkare kläder, men det har jag ju bestämt mig för att jag absolut inte ska ha på bröllopet. Så vi får se om jag hittar nåt.

Får man ha svarta leggings på bröllop? Eller mörka iallafall?

Gårdagen i bilder

   
   
   
   
   
 

Sjunger för full hals


Tusen tack!

När jag kom hem ikväll så stog det tre fina rosor på bordet. Och dom var till mig :). Pappa berättade att E hade varit förbi och lämnat dom. Tack så jättemycket! Dom är jättefina :)

Jag har alltid tyckt om att hjälpa människor. Men i och med att jag började arbeta på Häradsgården så har jag insett att det verkligen är vad jag vill göra. Jag kan inte tänka mig ett bättre jobb. Det är mycket värt för mig att kunna hjälpa dom som behöver hjälp.

Det är ingen tvekan. Jag ska utbilda mig till undersköterska.

Fredag

Igår var min enda lediga dag den här veckan. Så jag och pappa åkte in och gjorde stan. Jag köpte hårfärg, och senare på kvällen så kom min personliga frisörska och gjorde mig fin i håret. Har blekt slingor och klippt upp håret lite. Jag är väldans nöjd.

Nu jobbar jag hela helgen, sen är jag ledig i en hel vecka. På måndag åker jag till hemlig ort. Och mobilen lämnar jag hemma. Det blir skönt det.

Trevlig helg på er!


Haha :D

Försök att gissa vad den här bilden föreställer
*garvar*


Fina tjejen :)


En Agnesfot :)

Bäbisfötter är något av det sötaste som finns :)


Musiktips 4

Som dom flesta kanske vet så är jag galen i One Tree Hill, och också i musiken i serien. Haley, eller Bethany Joy Galeotti som hon heter, är förutom skådespelerska också singer/songwriter.

Några av hennes låtar som har varit med i serien är:

Elsewhere
Let Me Fall

Och, en av mina favoritlåtar just nu
Halo


Musiktips 3

Jag vet inte hur gammal hon är, men jag gissar att hon är runt 20 kanske. Jag kan inte med ord beskriva vad jag känner för hennes enormt vackra röst. Hon har röstresurser som ingen annan. Lascia ch'io pianga (Friedrich Händels Opera). Det är en av dom vackraste sopranariorna som finns, och hon gör den så bra!

Här har ni  ett litet urval av Becky Taylor, varsågoda!

You Raise Me Up
Lascia ch'io pianga
It is you I have loved (Shrek)


Musiktips 2

Jag höll på att svimma när jag hörde den här killen. Han sjunger så sjukt bra! Jag vet att många tycker att han sjunger falskt många gånger. Men döm honom inte för hårt. Han sjunger ganska svåra låtar, och dessutom så gör han det jäkligt bra som först sjunger mörkt, för att bara en sekund senare sjunga ljust. Han är helt kanon den här killen!

Nick Pitera sjunger:

One Sweet Day (Mariah Carey Boyz 2 Men)
A Whole New World (Disney's Aladdin)
No One (Alicia Keys)


Musiktips 1

Jag förstår varför den här mannen gjorde succé.
Han får mig att rysa.
Jag älskar den här låten, och speciellt när han spelar och sjunger den.

Israel Kamakawiwo'ole - Somewhere Over The Rainbow



Israel "Braddah Iz" Kamakawiwo'ole
590520 - 970626


 


Sikken härlig dag

Sommaren verkar ha kommit tillbaka. Är det bara för en stund, eller ska vi få njuta av det här ett tag nu?

Har varit på jobbet i snart fem timmar. Vaknade vid tre tiden i natt och kunde inte somna om. Jag är inne i en sån period nu. Så vid sex tiden var jag på jobbet. Kokade kaffe, diskade och snyggade upp lite i personalrummet. Sen hällde jag upp en stor kopp kaffe och satte mig ute på våran uteplats och bara njöt av lugnet. Så härligt!

Jag går kortdag både idag och i morgon. Skönt faktiskt. Och på lördag så ska jag träffa älsklingsKicki och älsklingsAgnes :D


Vet inte om jag har nämnt det nån gång,
men Agnes och Evangeline är dom finaste tjejerna i hela världen!
Tant Sarah älskar er!


Men oj!

Har suttit och kikat igenom lite gamla bilder. Hur roligt är inte det? :) Titta bara på första bilden på andra raden. Där gick jag i nionde klass och var luciakandidat. Vad liten jag ser ut!

   
   



Den här bilden tycker jag sjukt mycket om!


Dreamboy

Visst är det väl typiskt att man ska vakna av att man är kissnödig mitt i en underbar dröm?
 
En dröm om en drömkille. Jag vet inte vem han är, eller vad han heter, men han är den snällaste och finaste som finns. Han behandlar mig verkligen som en prinsessa. Han kysser som en gud, och med hans armar omkring mig så känner jag mig tryggast och mest älskad i världen! Har drömt om honom många gånger förut, och efter varje natt med honom i mitt huvud så är jag alltid glad och på bra humör. Kan man vara kär i en drömkille? I så fall så är jag det.

Tänk om han kunde dyka upp i verkliga livet också..


Grattis!

Vill gratulera den här snyggingen på födelsedagen i efterskott!



RSS 2.0