En dröm

Dom senaste dagarna har jag tänkt väldigt mycket på hur skönt det skulle vara att få fara utomlands. Jag har aldrig varit utomlands, så ni kan ju tänka er hur mycket man funderar och fantiserar om hur det är.

Planerna finns på att åka till hösten. Det blir jag, Sara och Anna vad jag vet nu. Jag ska minsann se till att vi träffas snart så att vi kan börja planera. Dom har säkert önskemål om vart dom vill fara. Dom har ju varit iväg förut till olika ställen och vet vad som är bra och inte.

För mig spelar det egentligen mindre roll vart vi far. Bara jag får komma iväg, och se någonting annat. Men det är klart, Cypern skulle ju inte vara helt fel. Man har hört mycket om hur fint det är där. För det är en sol, bad och slappresa vi ska göra. Åhh, det verkligen spritter i kroppen när jag tänker på det!

Den stora drömmen är såklart att få göra en jorden runt resa. Men det blir ett senare projekt. Nu är målet att till hösten få lämna Sveriges gränser. Jag ska göra det, om jag så ska åka själv!



Kommentarer
Skrivet av: TuffLoysan

Åhh vad härligt.. vill åxå utomlands =) Men nu får det nog vänta nåt år heheh..

2008-06-26 - 09:03:34
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Skrivet av: Linda

Ååå jag vill oxå åka utomlands..Fast vänta.. Jag åker ju i december..hihihi



Kram kram

2008-06-26 - 13:45:57
URL: http://linda0644.blogg.se/
Skrivet av: SaraH

johoo då, om det nu blir av så vill vi åka till cypern :D Men inte alltför mycke slapp va?! ;) man måste ju hinna med några drinkar åxå :p PUUUSS

2008-06-27 - 11:57:02
URL: http://slajsara.blogg.se/
Skrivet av: Sarah

Puss på dig Saragumman! Vi måste ses nånting vääääääldigt snart, du, jag och Anna! Här ska minsann planeras utlandsresa :D

2008-06-28 - 01:04:02
URL: http://sarahburstroms.blogg.se/

Här skriver du:

Du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)


Har du en blogg?



Så, vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0