Senaste tiden:


- I lördags fyllde Annelie år, så då var vi och fikade go'fika hos dom. Senare på eftermiddagen så hade vi middagsbjudning för Tommys familj hemma hos oss, eftersom att vi inte hade något födelsedagsfika dagen då han fyllde år.

(Tommy fick en Wet&Dry rakapparat (Panasonic ES7101) av mig i födelsedagspresent, men den var skitdålig! Han prövade att raka sig i duschen och han prövade att raka sig torrt, men den tog absolut ingenting! Så vi lämnade tillbaka den, och istället så fick han välja vad han ville i present. Han valde en ny mus till datorn, och en musmatta som tydligen ska vara väldigt bra.)

- I måndags var jag iväg på badet tillsammans med Elin, Nova och Leeah. Jättemysigt! Med undantag för brandlarmet som satte igång. Efter mycket om och men så ropade personalen ut i högtalarna att det inte var någon fara för att det var ett falskt alarm.

- Igår var jag iväg till mödravårdscentralen för att göra en gynekologisk cellprovtagning. Jag har inte för avsikt att hänga ut någon negativt här på bloggen, så därför säger jag kort och gott att det var inget jättelyckat besök. Men det gick fort, och nu är det gjort. Så nu hoppas jag på att inte få något telefonsamtal om att jag har några cellförändringar.

- Efter att jag hade varit iväg på mvc igår så kom Tezz och Benjamin och hälsade på en stund. B är så himla söt! Och nu har han lärt sig att krypa. Jätteduktig kille :)

- Jag har börjat kursen i tjockstrump-stickning. Jag fick ju garn, stickor och kurs av svärmor i födelsedagspresent, så i söndags så var jag ner till dom och fick första lektionen av svärmor. Och det går faktiskt väldigt bra. Visst har det blivit lite fel ibland, men världens bästa svärmor har hjälpt mig jättebra! Så snart är jag klar med första strumpan. Det är riktigt kul att sticka! :)


Nu ska jag fortsätta med stickningen en stund till, sen ska jag börja med middagen.

Kommentarer
Skrivet av: Kicki

Det ända som fattas är: och så träffade jag Kicki och Agnes och vi hade jättetrevligt. Fast det måste hända först :P

2010-03-04 - 06:50:22
URL: http://ekogatan.blogg.se/
Skrivet av: myran

Är du gravid? Grattis isf! :))

2010-03-15 - 16:39:23

Här skriver du:

Du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)


Har du en blogg?Så, vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0