Lördag


Ni får verkligen ursäkta mig för att jag är så dålig på att både kommentera och svara på era kommentarer. Men tack för era kommentarer iallafall! :)

Nu har jag varit i Lit sen i tisdagskväll. Helt plötsligt så fick jag ju lite jobb. Nu måste jag verkligen ta alla pass jag kan få, så att vi får in några extra kronor. Därför har jag inte så mycket tid över nu till veckan som kommer. Jobbar nästan alla dagar.

Har alltså inte träffat Tommy sen i tisdagskväll. Jag bestämde mig för att stanna i Lit tills nu på söndag för att spara in både tid och pengar. Längtar tills i morgon kväll då jag får åka hem till älsklingen.

Idag började jag klockan 12. Det känns som att jag har jobbat i flera flera timmar. Tiden går så sakta idag. Har bara suttit rätt upp och ner nu i över en timme. Men nu tänkte jag kila iväg och se om det finns något att göra.

Puss på min Tommy!

Kommentarer
Skrivet av: Kicki eller Pether

Har du suttit och inte haft något att göra på ett äldreboende? Måste väl finnas hundra människor som vill ha någon att slänga ett ord med.. eller? Eller det kanske inte var på jobbet du var ens? Hoppas vi ses snart iaf. Puss

2009-04-18 - 17:57:49
URL: http://allahososs.blogg.se/
Skrivet av: Annie

Men va synd att vi inte kan ses gumman! Känns som år och dar sen =( Tommy kan städa imorrn så kan du vara med oss på måndag, det tycker jag låter jättebra! ;) Puss!

2009-04-18 - 22:30:38
URL: http://annelie86.blogg.se/
Skrivet av: Ida

Puss på dig med! Hur jobbar du imorgon?

2009-04-18 - 23:42:01
URL: http://jenkka.blogg.se/
Skrivet av: Kicki eller Pether

Uppdatera nu då! Du skulle skriva när du kunde ses nästa gång i ett inlägg. Tack:P

2009-04-22 - 18:05:04
URL: http://allahososs.blogg.se/

Här skriver du:

Du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)


Har du en blogg?



Så, vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0