Matblogg


I lördags var jag och Tommy bjudna på middag hemma hos Kicki och Pether. Vi blev bjudna på tacos. Mums! Vi spelade spel och pratade om allt möjligt. Jättemysigt. Tack så jättemycket Kicki och Pether för god mat och en trevlig kväll!

Vi blev uppe ganska länge på lördagkvällen efter att vi kommit hem.. Så igår var jag riktigt trött när jag klev upp vid 8-tiden. Tommy hade redan börjat tvätta och hade varit ute med Zorro. Gulliga Tommy! Han sa även åt mig att gå och lägga mig igen, och sova tills jag kände mig utvilad. Så jag vaknade vid 13 tiden. Det var så skönt att få sova en stund till, även om det var jättefint väder ute.

Efter middagen igår så tog vi en promenad runt här i Torvalla. Vi gick ca 5 km. Jätteskönt!

Idag var det meningen att jag skulle städa lite här hemma. Men i morse när jag klev upp så fick jag så ont i huvudet. Så jag gick ut små svängar med Zorro, och vilade mellan varven.

På eftermiddagen så hade huvudvärken fortfarande inte gett med sig, så jag tog en ipren, så att jag åtminstonde kunde laga maten som vi hade bestämt idag. Köttbullar i tomatsås och couscous.


Jag var duktig och gjorde egna köttbullar. Mycket godare än köttbullar man köper. Och inte så farligt mycket arbete faktiskt. Dock så blev dom lite smaklösa. Jag kryddade smeten, men inte tillräckligt. Men dom blev faktiskt goda ändå.



Egentligen skulle det vara champinjoner i maträtten idag. Men det hade vi glömt att köpa. Så det fick bli rödlök istället. Så jag fräste på rödlöken lite, hällde på finkrossade tomater med basilikakrydda i, la i köttbullarna och lät det småputtra ett tag.



Jag gjorde en god sallad till. Isbergssallad, gurka, rödlök, fetaost, lite rapsolja, och örtkrydda.



Couscous, hemmagjorda köttbullar i tomatsås, sallad. Både jag och Tommy tyckte att det var riktigt gott. Så det här kommer vi att göra flera gånger.

Kommentarer
Skrivet av: Tanya

mums! =)

2009-03-16 - 22:23:42
URL: http://datsmore.blogg.se/
Skrivet av: Kicki eller Pether

Det såg riktigt gott ut också!!! Mmm.. det får du bjuda mig på någon gång :)

Ps. Vi brukar vräka i kryddor i köttbularna! Pusspuss

2009-03-17 - 07:47:16
URL: http://allahososs.blogg.se/
Skrivet av: Annie

Ser jättegott ut! Dock gillar jag ju inte couscous så jag skulle ha bytt ut det mot något annat! Ses sen idag, hörde att det blir middag hos er! =) Puss!

2009-03-17 - 09:06:49
URL: http://annelie86.blogg.se/
Skrivet av: Frida

jäklar det där såg gott ut =)

2009-03-17 - 20:08:59
URL: http://fridi.blogg.se/
Skrivet av: Ida

Nej då det är nästa lördag. =)

2009-03-18 - 10:12:02
URL: http://jenkka.blogg.se/
Skrivet av: Tanya

haha, ja jag har jue klippt mig =) Var inne på stan halva dagen igår =) såg inte dig.. men träffade Ida utanför kärnan.

2009-03-19 - 13:01:45
URL: http://datsmore.blogg.se/
Skrivet av: zandra

Jag förstår att du har ett liv och annat att göra, men du får ibland tänka på oss som inte har det och uppdatera lite :) Skojar bara, men skriv lite :)

Kram

2009-03-23 - 10:44:13
URL: http://zandraslchf.blogg.se/

Här skriver du:

Du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)


Har du en blogg?



Så, vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0