Städning


Det blev inte mycket vila ikväll inte. Jag blev så rastlös när jag la mig i soffan för att kurera huvudvärken. Frågade Tommy om han hade någon idé på vad jag kunde göra. "Baka en sockerkaka" sa han. Men visst. Jag som försöker gå ner i vikt och allt det här ska väl för tusan inte ställa mig och baka en sockerkaka. Nej, och det gjorde jag inte heller. Istället så bestämde jag mig för att ta tag i lite städning som jag länge veljat göra.




Först tog jag mig an skåpet där vi har kryddor. Sorterade bort alldeles för gamla kryddor. Och nu pratar vi om kryddor där utgångsdatumet var 2004. Sen skrubbade jag rent skåpet invändigt och torkade av alla resterande kryddburkar.

Sen tog jag och tömde alla lådorna på prylar. Torkade rent, och la tillbaka sakerna i lite annan ordning. Så nu ligger sakerna snyggt och prydligt.

Rensade också ur ett annat skåp i köket med diverse olika saker. Det var miljoners med lampor, mediciner, småprylar, tygbitar. Lamporna hamnade i en egen låda i städskåpet, medicinerna hamnade i medicinskåpet (där jag också förövrigt städade bort gamla mediciner) och resten hamnade också på bättre ställen.

Emellan allt det här så har jag hunnit tvätta, hängt tvätt, torkat ur kylskåpet, plockat i och ur diskmaskinen. Undrar just om inte jag skulle ha startat upp en egen städfirma? Ibland är det faktiskt roligt att städa, och ännu roligare är det när det är klart.

Före



Efter




Och vad gjorde karln då medans jag gjorde allt det här?



Han satt och spelade. Men det gjorde han rätt i.
Det var nämligen jag som sa åt honom att ägna sig åt någonting som han tyckte om.
Han gör så mycket annat bra, så det var inte mer än rätt :)

Kommentarer
Skrivet av: Maria

Du är så duktig Sarah! Önskar att jag hade samma ork till städ och plock som du har!

Kram

2009-03-12 - 08:29:31
URL: http://mariaviolaeriksson.blogg.se/
Skrivet av: Kicki eller Pether

Du är så duktig så :) Tack för idag!! Puss

2009-03-12 - 21:51:08
URL: http://allahososs.blogg.se/

Här skriver du:

Du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)


Har du en blogg?



Så, vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0